Rețeaua RE/MAX a deschis opt francize de agenții imobiliare în ultimul an

Andreea Neferu 13/02/2018 | 12:56 Ştiri
Rețeaua RE/MAX a deschis opt francize de agenții imobiliare în ultimul an

Rețeaua de francize de agenții imobiliare RE/MAX România a ajuns la 25 de birouri pe plan local, cele mai recente unități deschise fiind în București și Satu-Mare. În urmă cu un an, compania avea pe plan local 17 francize.

RE/MAX Home Connection, cel mai nou birou al rețelei deschis în București, care va fi operațional din martie, este operat de Cristina Warinschi (foto) și partenerul său, Dan Dănăilă. RE/MAX Smart, unitate operațională din ianuarie în Satu-Mare, este deținută de Nicolae Varga. Tot la începutul acestui an, în portofoliul de francize al companiei a intrat și RE/MAX Magnum, birou deschis în București, deținut de Cătălin Cornescu asociat cu Andrei Marinescu.

RE/MAX a intermediat anul trecut peste 1.500 de tranzacții imobiliare, în creștere cu 50% comparativ cu 2016 și a înregistrat comisioane în valoare de peste 2 milioane de euro, în creștere cu circa 30% față de anul precedent.


Sursă foto: RE/MAX

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.
d