Program de Paște București Mall-Vitan

Andrei Dumitru 11/04/2023 | 14:51 Fapt Divers
Program de Paște București Mall-Vitan

București Mall – Vitan anunță programul pentru perioada sărbătorilor de Paște.

Astfel, sâmbătă, 15 aprilie, magazinele, restaurantele și cafenelele din incinta mallului vor fi deschise între orele 10.00 și 18.00, cu excepția anumitor locații, al căror program va putea fi consultat pe www.bucurestimall.ro.

În prima zi de Paște, respectiv duminică, 16 aprilie, porțile București Mall-Vitan vor fi închise.

Începând de luni, 17 aprilie, centrul comercial își va aștepta vizitatorii, conform programului normal de funcționare, între orele 10.00 și 22.00.

Pregătiri de Paște la București Mall-Vitan

„Vizitatorii București Mall – Vitan vor găsi în incinta centrului comercial tot ce au nevoie pentru sărbătorile ce se apropie cu pași repezi, bucurându-se de produse pentru toate stilurile și gusturile. Cele mai noi colecții de sezon așteptă să fie descoperite în magazinele preferate și oferă inspirație tuturor celor care sunt în căutare de articole pentru masa în familie, de surprize pentru cei dragi sau de outfituri festive, în ton cu vremea de afară”, transmite compania.

În plus, până pe 30 aprilie 2023, București Mall – Vitan îi răsplătește pe toți pasionații de shopping cu premii la InfoDesk. Astfel, clienții care aleg să facă cumpărături de minimum 800 de lei, pe cel mult două bonuri fiscale, în magazinele centrului comercial, sau de minimum 1.500 de lei, pe un singur bon fiscal, în Media Galaxy, vor primi un cadou garantat, din partea București Mall – Vitan.