Producătorul de jocuri video Riot Games a lansat un album de muzică de relaxare inspirat din League of Legends

Andrei Dumitru 06/07/2021 | 16:37 Fapt Divers
Producătorul de jocuri video Riot Games a lansat un album de muzică de relaxare inspirat din League of Legends

Sessions: Vi este primul album cu muzică lo-fi lansată de Riot Games Music, perfect pentru activități relaxante sau creative, dar și pentru orele petrecute la birou sau în timpul studiului. Albumul conține 37 de creații muzicale instrumentale și este inspirat din universul legendarului joc League of Legends. Colecția de piese este disponibilă pe Spotify, Apple Music și YouTube.

Noul album Sessions: Vi, denumit după personajul Vi din legendarul joc League of Legends, este menit să reflecte o zi din viața personajului. Melodiile sunt împărțite în trei secțiuni principale, cu vibrații diferite pentru a reprezenta după-amiaza, apusul și noaptea.

Albumul cuprinde o gamă largă de piese instrumentele și ritmuri care explorează toate aspectele muzicii lo-fi, create în parteneriat cu o serie de muzicieni precum Chromonicci, Junior State, Laxcity și Tennyson. Atât gamerii, cât și orice pasionat de muzică, se pot bucura de listele special create care îi vor însoți în rutina lor zilnică și îi vor ajuta să se relaxeze.

De asemenea, albumul este unul free to use”, astfel încât orice creator de conținut video poate folosi piesele în stream-uri sau videouri pe canale online fără să își facă griji pentru copyright.

Mai multe informații despre Riot Games Music și despre proiectele viitoare pe canalele proprii: Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok.