PRO TV a anunțat grila de toamnă. Când încep Vocea României și Las Fierbinți

Andrei Dumitru 24/08/2022 | 15:18 Timp Liber
PRO TV a anunțat grila de toamnă. Când încep Vocea României și Las Fierbinți

PRO TV anunță emisiuni de divertisment şi seriale noi în grilă din această toamnă. Revin show-uri deja consacrate, precum Vocea României, Visuri la cheie sau Sunt celebru, scoate-mă de aici. Din grilă nu lipseşte nici serialul Las Fierbinţi. 

Am început anul 2022 într-o notă foarte puternică și suntem convinși că ceea ce le propunem telespectatorilor toamna aceasta ne va spori poziția de lider în piață. Am pregătit pentru publicul nostru mixul perfect care se va potrivi tuturor gusturilor și așteptărilor. PRO TV este mai mult decât un simplu post de televiziune, PRO TV este un stil de viață și ne place să credem că ceea ce facem atât pe ecran, cât și dincolo de el ne impactează pe toți ca societate. Acesta este motivul pentru care, la nivel de grup CME, am aderat recent la albert – asociația care reglementează sustenabilitatea mediului în audiovizual și film, și care are membri importanți din industrie precum Fremantle, ITV și Sky.

Sub această umbrelă, două dintre producțiile noastre: Clanul și Vocea României au primit certificarea albert, fiind astfel primele producții de televiziune din România recunoscute drept ”producții neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon”. Aceasta este o schimbare importantă în modul în care ne desfășurăm operațiunile și vom continua să promovăm acest tip de comportament în cadrul companiei noastre și în exterior”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Ce programe vom vedea în această toamnă la PRO TV?

Sunt celebru, scoate-mă de aici începe din 4 septembrie.  Telespectatorii vor putea urmări în fiecare duminică, luni și marți, reality-showul prezentat de Cabral și Adela Popescu. Cine va fi cel care va striga primul: ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” rămâne de văzut.

Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt pregătiți să îmbunătățească viața familiilor care au fost un exemplu pentru comunitățile lor și care sunt în sfârșit gata să-și vadă visurile devenind realitate. O mulțime de oameni vor putea beneficia direct de implicarea Visuri la cheie, iar începând de miercuri, 7 septembrie, vom vedea cum echipa transformă o casă în… acasă.

Miercuri, 7 septembrie, vom trece granițele satului Las Fierbinți. De două ori pe săptămână, miercuri și joi telespectatorii vor putea urmări cel de-al 21-lea sezon al acestui serial fenomen.

În fiecare joi, va rula serialul Clanul, o producţie românească, adaptată după un serial turcesc.

Și dacă e vineri, 9 septembrie, e Vocea României. În 2022, Vocea României revine cu o nouă ediţie, dar şi cu juraţi noi. Două nume noi, Theo Rose şi Denis Roabeş, cunoscut din proiectul The Motans, se vor alătura juraților Tudor Chirilă, Irina Rimes şi Smiley.

Grila de toamnă 2022 Pro TV

  • Luni Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la 20.30
  • Marţi – Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la 20.30
  • Miercuri Las Fierbinţi de la 20.30. Visuri la cheie, de la 21.30
  • Joi Las Fierbinţi, de la 20.30. Clanul, de la 21.30
  • Vineri Vocea României, de la 20.30
  • Sâmbătă Filmul Pro, de la 20.00
  • Duminică – Sunt celebru, scoate-mă de aici!, de la 20.00