Popeyes deschide primul restaurant în afara Bucureștiului

Andrei Dumitru 23/04/2024 | 10:57 Ştiri
Popeyes deschide primul restaurant în afara Bucureștiului

La doi ani de la deschiderea oficială a primului restaurant Popeyes în România, brandul originar din Louisiana anunță deschiderea unui nou restaurant, de această dată în afara Bucureștiului, la Pitești. Restaurantul va fi inaugurat pe 25 aprilie 2024, odată cu lansarea Argeș Mall, cel mai nou și modern centru comercial din Pitești.

Popeyes, planuri mari pentru România

Expansiunea Popeyes în afara Capitalei face parte dintr-un plan mai ambițios al companiei de a se extinde în mai multe zone și orașe din România.

”Deschiderea primului restaurant Popeyes din afara Bucureștiului face parte dintr-un plan de dezvoltare amplu pentru anul 2024 în România, plan despre care vom vorbi mai multe în săptămânile care urmează. Până atunci, ne concentrăm toate eforturile pe noul nostru restaurant din Argeș Mall, alături de care ne bucurăm să fim alături încă de la inaugurarea centrului comercial. Suntem convinși că piteștenii vor aprecia aromele unice ale puiului din Louisiana, așa cum s-a întâmplat deja în București”, a declarat Jakub Aleksandrowicz, director de marketing Popeyes CEE.

Puiul Popeyes provine 100% din România

Pe 25 aprilie, toți cei care vor trece pragul Argeș Mall se vor putea bucura de preparate clasice, precum renumitul Sandviș cu Pui, Cartofi Cajun, Pui a la Popeyes, Aripioare Picante sau Fâșii din Piept de Pui, alături de sosurile NOLA, Bayou Buffalo, Bold BBQ și Mardi Gras. Produsele pot fi comandate atât în varianta picantă, cât și în cea nepicantă. Puiul folosit în restaurantele Popeyes din țară provine 100% din România.

În ziua deschiderii, piteștenii vor avea parte și de o serie de surprize, precum un band live care va aduce vibe-ul din New Orleans direct în Pitești. În plus, vor exista și concursuri cu premii speciale și alte surprize.

Care este povestea faimosului Pui din Louisiana?

Produsele Popeyes se deosebesc prin felul unic de preparare a puiului, marinat timp de 12 ore și trecut printr-un blend de condimente Cajun, care definește stilul puiului preparat în Louisiana. Fiecare bucată de pui este bătută manual și prăjită la temperatura perfectă pentru a-i da acea textură tipică puiului Popeyes: crocantă la exterior și suculentă în interior. 

Fondată în New Orleans, Louisiana, SUA în 1972, Popeyes are peste 50 de ani de istorie. Popeyes se distinge printr-un meniu Cajun în stil Louisiana, care include pui picant, sandvișuri cu pui, mâncăruri de pui și alte produse regionale. Este unul dintre cele mai mari restaurante cu preparate din carne de pui din lume, cu peste 4.200 de restaurante în SUA și în întreaga lume.