Pizza Hut Delivery, o nouă unitate în sectorul 5

Gabriel Bucur 04/07/2017 | 17:06 Ştiri
Pizza Hut Delivery, o nouă unitate în sectorul 5

Lanţul de restaurante Pizza Hut Delivery a inaugurat o unitate în sectorul 5 din București, după o investiție de peste 200.000 de euro.

Noua unitate are o suprafață de 150 de metri pătrați, deservește zona aferentă sectorului și este amplasată în incinta Mega Center, spun reprezentanții lanțului de restaurante. Odată cu lansarea acestei unităţi, au fost generate peste 20 de locuri de muncă.

„Suntem încrezători în planurile noastre de extindere, iar această inaugurare devine, așadar, încă o realizare importantă. Începând de astăzi, îi așteptăm pe iubitorii de pizza din zona de sud-vest a Bucureştiului”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer în cadrul Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery este conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut și furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei unități, în zona Vitan din București. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 13 unităţi în Bucureşti și câte una în Brașov, Cluj și Popeşti Leordeni.

Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante din România, deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery.

 


FOTO: Pizza Hut Delivery

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.