Penny ajunge la o reţea de 351 magazine în România

Andrei Dumitru 20/09/2023 | 14:11 Ştiri
Penny ajunge la o reţea de 351 magazine în România

Retailerul Penny inaugurează un nou magazin în Piatra Neamţ, al patrulea magazin deschis de retailer în acest oraş. Reţeaua ajunge la 351 de unităţi la nivel naţional.

”Penny îşi extinde accelerat reţeaua şi inaugurează un nou magazin în Piatra Neamţ. Este cel de-al patrulea magazin deschis de retailer în acest oraş. Astfel, reţeaua Penny ajunge la 351 de unităţi la nivel naţional”, informează compania.

Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de 849.08 mp, iar parcarea dispune de 71 de locuri de parcare, dintre care patru sunt destinate persoanelor cu dizabilităţi.

Penny este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005. Întreaga reţea este deservită de patru centre logistice situate în localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda, Bacău şi Filiaşi. În prezent, reţeaua Penny în România este alcătuită din 351 magazine la nivel naţional şi o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajaţi.