(P) Jucători la păcănele pe care îi întâlnești des

NewMoney 25/10/2022 | 14:47 Ştiri
(P) Jucători la păcănele pe care îi întâlnești des

Ca iubitor de aparate de păcănele, poți presupune că deja cunoști toate tipurile diferite de jucători la sloturi. Pentru cineva care frecventează ocazional cazinouri fizice, săli de joc de cazinouri online, incinte simple cu câteva sau mai multe aparate de sloturi, de obicei simți că poți avea un cuvânt de spus în această chestiune când vezi pe altcineva jucând. La urma urmei, toți avem păreri diferite, dar cu siguranță premiile sizzling bucură toți jucătorii indiferent de modul lor de joc. Cu toate acestea, diferiți jucători au strategii și stiluri diferite în funcție de caracteristicile legate de tipul de jocuri jucate, raportul de plată, rata de plată, tema sau jackpot-ul. S-ar putea chiar să te regăsești printre tiparele descrise mai jos. Vei putea observa diferitele tipuri de greșeli, obiceiuri, preferințe și calități ale colegilor tăi jucători. Poate te vei hotărî să schimbi ceva sau să continui pe același sistem de joc.

Cel care mai bagă doar ”ultima rotire”

Acești jucători se bazează pe instinct pur, simțind un câștig mare după fiecare rotire. Ei joacă doar pentru adrenalină și pentru distracția de a învârti rolele. Deși ar putea încerca să stabilească un anumit număr de rotiri înainte de a renunța pentru ziua respectivă, este puțin probabil să se țină de el, oprindu-se doar atunci când își pierd adrenalina. Acesta este tipul de jucător care își spun adesea că vor mai juca o singură dată sau vor mai face o rotire, doar pentru a continuă să parieze. Acest lucru poate fi adesea rezultatul unei lungi înfrângeri. Setarea unui cronometru sau restricționarea sumei care poate fi jucată într-o singură sesiune este, de asemenea, bine de inclus ca parte a strategiei tale de joc pentru a scăpa de acest stereotip.

Jucătorul cu superstiții

Cei care cred în noroc se pot regăsi aici. Cazinourile sunt pline de comportamente superstițioase folosite pentru a avea o energie bună la un pariu, de la pariuri pe anumite culori la ruletă sau sărutatul zarurilor în timpul jocurilor – toate cu speranța că vei fi prosper! Jucătorii de păcănele au și personalitățile lor: joacă doar la un anumit slot și, dacă simt energie proastă în timp ce le învârtesc, atunci schimbă, astfel încât să nu piardă prea mult timp înainte de a trece la alt joc.

Cei care prind rădăcini la un anumit joc

Un fapt interesant despre astfel de jucători este că ar putea ajunge să joace ore în șir, pierzând complet noțiunea timpului. Practic este o dependență pentru ei și, de obicei, ajung fie să câștige cel mai mult, fie să plece acasă fără bani. Cu toate acestea, se poate recunoaște acest tip de jucător de slot destul de ușor, deoarece sunt practic lipiți de orice slot care le-a atras atenția. De fapt, jocurile de noroc au devenit aproape o religie pentru ei. Acum, întrebarea este, este mai mult un lucru bun sau rău? Presupun că depinde de ei să decidă.

Maestrul Zen

Maeștrii Zen sunt cei mai răbdători jucători. Aceștia au un buget bine stabilit și nu se panichează dacă pierd toți banii și nici nu se entuziasmează dacă au success cu pariurile. Acești oameni pur și simplu continuă să învârtă rolele până când în cele din urmă ajung la starea dorită, mulțumiți de faptul că și-au jucat șansa.

Jucătorii care caută timp petrecut cu ei înșiși

Acest jucător este diferit de tipul tipic care joacă ca hobby. În loc să-l folosească pentru relaxare, această persoană își folosește timpul pe computer pentru a fi izolat de societate și pentru a se scufunda într-o lume online în care poate evita orice interacțiune socială care ar putea apărea în timp ce joacă bingo sau poker cu alte persoane, pe site-uri precum Facebook. Păcănelele îți oferă confidențialitate, ceea ce oferă jucătorilor mai multă libertate atunci când cheltuiesc bani, fără să urmărească nimeni activitatea lor și să le chestioneze deciziile.

Cei care pândesc jackpoturile

În cazinourile fizice, aceștia erau jucătorii care pândeau în jurul sloturilor, așteptând cu răbdare ca cineva să încarce un slot și apoi să intre chiar înainte ca acesta să plătească pentru a revendica câștigurile. Acest lucru este mai dificil de făcut online, dar cu sloturile cu jackpot progresiv, există cei care urmăresc diferitele mărimi ale jackpot-ului și încep să joace abia odată ce acesta a atins un anumit nivel, convinși că se va declanșa pentru ei. Există o anumită logică în acest sens, deoarece analiștii pot analiza cât de des plătește un joc progresist și pot calcula o medie aproximativă pentru a calcula când este cel mai bine să parieze. Cu toate acestea, deoarece multe dintre aceste jocuri cu jackpot bonus sunt declanșate aleatoriu, poate fi necesară o urmărire mai îndelungată.

Cei nehotărâți

Unii vor trece de la un joc la altul până vor găsi ceea ce este potrivit pentru ei – dar, spre deosebire de majoritatea celor care se așează oriunde găsesc un slot disponibil la un moment dat, aceștia se mută de la un aparat la altul sperând că următorul joc pe care îl joacă le poate aduce câștigul așteptat.

Jucătorul care caută partea artistică

Aceștia nu joacă neapărat pentru  câștigurile financiare,  caută mai degrabă stimularea oferită de grafica 3D, coloanele sonore și caracteristica repetitivă a păcănelelor le oferă o evadare către relaxare. Dezvoltatorii investesc resurse enorme pentru a face jocul cât mai plăcut și mai atrăgător, pentru a oferi jucătorilor detașarea de viața cotidiană căutată.

Profesionistul

Acest tip de jucător face tot ce îi stă în putință pentru a avea câștiguri zilnice, ca și cum ar avea un job stabil în această activitate. Aceștia urmăresc și aleg jocurile care oferă cele mai multe rotiri gratuite, beneficiază de caracteristici bonus și își setează astfel obiective conform regulilor jocurilor.

Concluzie

Ei bine, te-ai recunoscut în această mică categorizare a noastră? În cazul în care răspunsul este nu, este perfect de înțeles, deoarece există mult mai multe categorii și chiar subcategorii de jucători de sloturi. Cu siguranță, cea mai bună versiune a ta, îți poate aduce cele mai spectaculoase câștiguri!