Optical Network a avut vânzări de peste 10 milioane de euro în 2016

Alexandra Pele 16/02/2017 | 15:56 Ştiri
Optical Network a avut vânzări de peste 10 milioane de euro în 2016

Optical Network, operatorul rețelelor de magazine OPTIblu și KLARMANN, a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 22% în 2016, transmite compania.

Liderul pieței de optică medicală din România a încheiat anul cu vânzări de peste 10 milioane de euro (47 de milioane de lei) și investiții de 1,1 milioane de euro (5 milioane de lei).

Optical Network operează în prezent 38 de magazine din care 32 sunt în rețeaua OPTIblu, iar șase în rețeaua KLARMANN, 11 magazine fiind locații nou deschise în 2016.

„Investițiile în dezvoltarea retailului tradițional vor continua pentru ambele rețele de magazine, atât Optiblu cât și Klarmann. De asemenea, ne bazăm pe investițiile într-o platformă logistică nouă, precum și în distribuție și comerț online”, a precizat Raluca Cîmpianu, director executiv Optical Network.

 

Cu o experiență de peste șapte ani în presă, Alexandra Pele acoperă domeniile finanțe, bănci și asigurări. Anterior, a lucrat la departamentul economic al ziarului Gândul și la cursdeguvernare.ro.