O antreprenoare din București a lansat trei businessuri în același timp, după o investiție de 135.000 de euro

NewMoney 22/04/2019 | 14:17 Ştiri
O antreprenoare din București a lansat trei businessuri în același timp, după o investiție de 135.000 de euro

După mai mulți ani de voluntariat și o perioadă în care a activat atât în mediul privat, cât și la stat, Ana Maria Tanaka a făcut pasul în antreprenoriat prin lansarea a trei businessuri: AMT Design, Bouquet Fruits și Future Activity.

Investiția realizată în fiecare dintre brand-uri depășește 45.000 de euro. „Cifra magică pentru noi este 5, întrucât ne-am propus să ajungem cu fiecare brand la câte 5 angajați și să dublăm numărul de la an la an”, spune Ana Maria Tanaka.

În primul an de activitate, antreprenoarea și-a propus să atingă o cifră de afaceri de 50.000 de euro cu brandul AMT Design, ceea ce reprezintă mai puțin de 1% din industrie. Acest brand înseamnă creații unicat: rochii de seară, rochii de mireasă, ținute office/business etc. O parte dintre rochii se adresează clientelei premium pentru momentele speciale din viață, ținutele fiind accesorizate cu pietre Swarovski.

Un nivel similar al veniturilor este așteptat și pentru Bouquet Fruits. „Suntem primii de pe piața din București care îndrăznim să propunem aceste buchete atât pentru un cadou deosebit, cât și pentru a acesoriza ținuta într-un moment important din viață”, explică Ana Maria. Cu alte cuvinnte, Bouquet Fruits vine cu varianta de cadou creativ și nonconformist.

Mai mult, Future Activity oferă consultanță și implementare a conceptelor și tendințelor moderne în evenimente, fashion și nu numai. „După o perioadă de mulți ani în care am fost implicată și dedicată unor activități și proiecte de voluntariat, fiind captivată de organizarea de evenimente și implicată activ în crearea de concept, am considerat că este un moment oportun să iau calea antreprenoriatului și să pot răsplati comunitatea prin acțiunile și pasiunea mea”, a mai declarat Ana Maria Tanaka, la evenimentul de lansare.