Nicuşor Dan: Brad de 30 de metri în Piaţa Constituţiei, cel mai spectaculos din România

Elena Marinescu 17/11/2023 | 19:57 Ştiri
Nicuşor Dan: Brad de 30 de metri în Piaţa Constituţiei, cel mai spectaculos din România

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a început instalarea bradului de Crăciun din Piaţa Constituţiei.

Potrivit acestuia, bradul va avea o înălţime de 30 de metri şi va fi „cel mai spectaculos brad” de la un târg de Crăciun din România. Pomul de Crăciun va fi îmbrăcat în cetină, ornat cu globuri, stele aurii şi ghirlande.

„Se montează bradul de 30 de metri înălţime în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc cel mai mare târg de Crăciun din Bucureşti. Tot aici vor fi amenajate şi două zone muzicale cu colinde tradiţionale şi melodii internaţionale specifice sărbătorilor.

Peste 130 de căsuţe de Crăciun care găzduiesc meşteşugari din toate zonele ţării vor fi amplasate în Piaţă şi vor aştepta bucureştenii şi turiştii cu delicii tradiţionale şi obiecte autentice. Devenită deja o tradiţie, Casa lui Moş Crăciun va fi prezentă şi în acest an la Târgul de Crăciun Bucureşti, alături de carusel şi trenuleţul tematic”, a precizat primarul general pe Facebook.

Vor fi organizate ateliere de creaţie, unde copiii vor putea realiza propriile ornamente. De asemenea, vizitatorii târgului vor putea admira din roata panoramică luminile de sărbătoare, căsuţele şi bradul de Crăciun.

„Mascotele şi artiştii animatori pe picioroange, îmbrăcaţi în costume fascinante, vor interacţiona şi se vor fotografia cu publicul, aducând tuturor veselia specifică sărbătorii. Târgul de Crăciun Bucureşti va fi deschis din 30 noiembrie până pe 26 decembrie, iar intrarea este liberă”, precizează Nicuşor Dan, citat de Agerpres.