Neversea 2024: Organizatorii au anunțat data oficială

Andrei Dumitru 21/09/2023 | 15:08 Timp Liber
Neversea 2024: Organizatorii au anunțat data oficială

Ediţia din anul 2024 a festivalului Neversea va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, la Constanţa, au anunţat, joi, organizatorii evenimentului.

Potrivit unui comunicat de presă, porţile festivalului Neversea se vor redeschide pentru cea de a şasea ediţie, una plină de energie, culoare şi cele mai emoţionante răsărituri de pe o plajă din Europa. Ediţia din 2024 va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, pe plaja Neversea, din Constanţa.

La ediţia din acest an, peste 270.000 de fani s-au bucurat de muzică, de mare, dar şi de experienţe memorabile.

„Cu dorul de vară la purtător, organizatorii festivalului Neversea sunt deja în pregătiri. Ediţia 2023 a festivalul Neversea a oferit un mix perfect de genuri muzicale, iar în cele 4 zile de festival, 277.000 de fani s-au bucurat de muzică, de mare, de răsărit si de experienţe memorabile, alături de prieteni şi de cei peste 150 de artişti din lineup. (…) Neversea 2023 a fost locul în care, împreună, am construit noi amintiri. Neversea a fost o experienţă de neuitat nu doar pentru fanii festivalului, dar si pentru artisti.”, se arată în comunicat.

Referitor la Neversea 2024, fanii se pot aştepta la o nouă ediţie plină de personaje colorate, de animatori, dansatori, decoruri fantastice şi de scenele festivalului care asigură diversitatea muzicală, totul alături de adevăraţii headlineri – plaja şi marea.

Publicul poate achiziţiona abonamente la un preţ special, înregistrându-se pe platforma festivalului.