Moda în ținutele business – la ce ar trebui să fii atentă? (P)

NewMoney 29/09/2023 | 10:21 Ştiri
Moda în ținutele business – la ce ar trebui să fii atentă? (P)

Dacă lucrezi într-un domeniu care îți impune un look business, probabil că știi cât de important este să alegi ținutele potrivite pentru a-ți pune în valoare personalitatea și profesionalismul. Dar cum să te asiguri că nu cazi în capcana monotoniei și că nu porți mereu aceleași haine plictisitoare? Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să îți construiești un garderobă business feminină, modernă și versatilă.

 

Ce pulovere și cardigane să alegi?

Când alegi pulovere și cardigane pentru ținutele business, ai grijă să fie din materiale de calitate, care nu se scămoșează și nu se decolorează ușor. De asemenea, evită modelele prea încărcate, cu imprimeuri stridente. Optează pentru culori neutre sau pastelate, care se potrivesc cu mai multe piese din garderoba ta. Dacă vrei să adaugi un accent de culoare, poți alege un pulover sau un cardigan într-o nuanță vibrantă, dar asortează-l cu o cămașă albă sau o bluză simplă. Poți găsi o varietate de pulovere și cardigane pe site-ul https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/pulovere-si-cardigane.

Cum să porți paltoanele în ținutele business?

Ai grijă să fie dintr-un material rezistent și călduros, care nu se șifonează ușor. De asemenea, alege o croială clasică și simplă, care să se potrivească cu diferite tipuri de haine. Evită paltoanele prea scurte sau prea lungi, care nu îți avantajează silueta. Optează pentru culori neutre, cum ar fi negru, gri, bej sau camel, care se asortează cu orice. Dacă vrei să ieși din anonimat, poți alege un palton într-o culoare mai îndrăzneață, cum ar fi roșu, albastru sau verde, dar asigură-te că se potrivește cu restul ținutei tale. Poți găsi o selecție atractivă de paltoane pe site-ul https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/paltoane.

Ce pantaloni și fuste să porți la ținutele business?

Pantalonii și fustele pentru ținutele business trebuie să fie din materiale care nu se sifonează ușor și care nu se decolorează după spălare. De asemenea, ar trebui să aibă o croială care să îți flateze forma corpului și să nu fie nici prea strâmte, nici prea largi. Evită pantalonii și fustele prea scurte sau prea lungi, care nu sunt adecvate pentru mediul profesional. Optează pentru culori neutre sau sobre, cum ar fi negru, gri, albastru marin sau kaki, care se potrivesc cu mai multe piese din garderoba ta. Dacă vrei să adaugi un plus de stil, poți alege pantaloni și fuste cu imprimeuri discrete, cum ar fi carouri, dungi sau puncte, dar asortează-le cu o cămașă sau o bluză uni.

Ce cămăși și bluze să porți la ținutele business?

Alege cămăși și bluze din materiale care nu se șifonează ușor și sunt mărimea potrivită. Evită cămășile și bluzele prea decoltate sau prea transparente, care nu sunt potrivite pentru mediul profesional. Optează pentru culori neutre sau pastelate, cum ar fi alb, crem, roz sau lila, care se potrivesc cu mai multe piese din garderoba ta. Dacă vrei să adaugi un plus de personalitate, poți alege cămăși și bluze cu imprimeuri florale, geometrice sau animal print, dar asortează-le cu pantaloni sau fuste uni sau cu paltoane potrivite de pe site-ul https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/paltoane.

Prin urmare, ținutele business feminine nu trebuie să fie nici plictisitoare și nici monotone. Cu ajutorul unor piese de calitate și ținând cont de sfaturile de mai sus, poți crea ținute business feminine moderne și versatile, care să te reprezinte și să te facă să te simți încrezătoare și puternică!