McDonald’s deschide restaurantul cu numărul 98 în România, la Pitești

Andrei Dumitru 22/09/2023 | 12:46 Ştiri
McDonald’s deschide restaurantul cu numărul 98 în România, la Pitești

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, își extinde rețeaua prin deschiderea unității cu numărul 98, în Pitești. Amplasat în zona de nord a orașului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 158 B, noul restaurant de tip Drive-Thru este al doilea McDonald’s din Pitești.

„Cu un design modern și cu o suprafață generoasă de aproximativ 400 metri pătrați, noul restaurant își va întâmpina clienții într-un cadru prietenos și spațios, cu o capacitate de 98 de locuri în interior și 60 locuri pe terasă. Astfel, clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, la pachet, prin serviciul de McDelivery, sau la linia de Drive-Thru. Pentru cei pasionați de cafea și deserturi, spațiul dispune și de McCafé”, transmite compania.

Investiția s-a ridicat la peste 11 milioane de lei. Alături de coșurile de colectare selectivă și disponibilitatea de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant marchează o premieră în portofoliul McDonald’s prin integrarea panourilor fotovoltaice, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

„Ne bucurăm să inaugurăm cel de-al 98-lea restaurant McDonald’s, la Pitești. Investiția subliniază angajamentul nostru de a fi mai aproape de clienți și de a oferi oportunități de carieră comunităților în care ne desfășurăm activitatea. Ne propunem să continuăm expansiunea cu restaurante moderne, prin care să le oferim clienților noștri servicii de calitate și experiențe plăcute de fiecare dată când ne vizitează”, a completat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

McDonald’s Pitești este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor. Printre inovațiile disponibile se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la linia de drive, și kioskurile de comandă. Acestea permit personalizarea produselor și plata contactless. Utilizatorii aplicației McDonald’s pot beneficia de recompense și oferte prin scanarea codului QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate. În plus, clienții pot comanda prin funcția Mobile Order & Pay din aplicația McDonald’s și ridica comanda de la linia de Drive, din restaurant sau pot comanda pentru servire la masă, înainte de a ajunge în restaurant.

De asemenea, noul restaurant beneficiază și de o zonă dedicată pentru delivery, concepută pentru a eficientiza fluxul comenzilor.

Restaurantul este deschis zilnic, între 07:00 – 24:00 (luni-joi și duminica), între 07:00 – 02:00 (vineri și sâmbătă) și non stop pe linia de drive.