Luxoft ajunge la 2.500 de angajați și deschide spații de coworking în Cluj-Napoca și Iași

Andrei Dumitru 19/12/2022 | 15:30 Fără categorie
Luxoft ajunge la 2.500 de angajați și deschide spații de coworking în Cluj-Napoca și Iași

Luxoft România, o filială deținută integral de DXC Technology și una dintre cele mai mari companii de dezvoltare software și soluții IT din România, și-a mărit în ultimii ani echipa, în ciuda contextului încărcat de provocări, și a ajuns la 2.500 de angajați. Recent, angajatorul a pus la dispoziția echipelor din Cluj si Iași două birouri de coworking, pentru a le oferi și angajațilori posibilitatea de a interacționa și socializa față în față.

„În ultimii doi ani, managementul companiei s-a adaptat cu ușurință la contextul pandemic și la provocările care s-au suprapus în 2022 și a implementat sistemul de lucru remote, ceea ce i-a permis accesul la forța de muncă din toate orașele, astfel că echipele au fost mărite cu angajați din întreaga țară”, transmite compania.

În prezent, din cei 2.500 de angajați ai Luxoft România, jumătate locuiesc în București și Județul Ilfov, în timp ce restul sunt angajați în regim full-remote, lucrând din alte orașe din țară.

Cu toate acestea, Luxoft România le oferă angajaților care lucrează de la distanță șansa de a interactiona și face-to-face cu colegii, în spațiile de coworking puse la dispoziție.

Planurile de dezvoltare ale Luxoft România vor continua și în 2023. În acest moment există aproximativ 250 de roluri vacante în cadrul companiei, iar peste 60% dintre acestea presupun exclusiv muncă de acasă, fiind disponibile pentru specialiști din domeniul IT, indiferent de orașul în care locuiesc.

Mai mult, planurile organizației includ angajarea unui număr total de 400 de persoane pe parcursul anului 2023, în cadrul celor trei linii de business pe care le dezvoltă in Romania.