Lista zborurilor Ryanair din și spre România anulate în această toamnă

Gabriel Bucur 19/09/2017 | 13:32 Ştiri
Lista zborurilor Ryanair din și spre România anulate în această toamnă

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, a publicat, marți, listele cu zborurile anulate din următoarele săptămâni. Printre acestea se regăsesc și rute din România.

Cursele Ryanair de la București la Milano și retur din zilele de 1, 8, 15 și 22 octombrie, București – Roma și retur din 23 septembrie și București – Bologna și retur din 24 septembrie au fost anulate.

Lista 1 – zboruri anulate Ryanair

Lista 2 – zboruri anulate Ryanair

Anularea zborurilor este cauzată de o încurcătură legată de programul de vacanță al piloților Ryanair și de încercarea companiei de a reduce întârzierile mari pe care le înregistrează avioanele proprii.

Astfel, compania a decis să anuleze până la 50 de curse pe zi, adică un total de circa 300.000 de rezervări, în următoarele șase săptămâni, printre care și zborurile București-Milano și retur, București-Roma și retur, București-Bologna și retur.

Zilele trecute, asociații pentru protecția consumatorilor au cerut Ryanair să publice lista completă a zborurilor care vor fi anulate.

 


FOTO: Mediafax

 

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.