Lidl modernizează două magazine din București

Andreea Neferu 16/01/2017 | 14:00 Ştiri
Lidl modernizează două magazine din București

Rețeaua germană Lidl, parte a grupului Schwarz, va moderniza două dintre magazinele sale din București, de pe Strada Intrarea Tarcău nr. 13 A, respectiv pe Strada Moinești nr. 63.

Cele două unități vor fi închise în perioada 17-18 ianuarie, urmând a fi redeschise în data de 19 ianuarie. Reprezentanții companiei susțin că printre modernizările aduse magazinelor se numără și îmbunătățiri privind economisirea de energie.

În prezent, retailerul de tip discount are în România aproximativ 200 de magazine și vrea să mai deschidă anul acesta aproximativ zece magazine pe plan local, ținta fiind să ajungă pe termen lung la circa 300 de unități.

Lidl România a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de circa 4,7 miliarde de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.

 

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.