Laboratorul de ecleruri French Revolution bifează două noi magazine în București

Andreea Neferu 31/07/2017 | 15:24 Ştiri
Laboratorul de ecleruri French Revolution bifează două noi magazine în București

Lanțul de cofetării French Revolution, dezvoltat de antreprenorii George şi Florin Panaitescu şi George Pop, a deschis astăzi al treilea magazin, în zona Piața Domenii din Capitală. În perioada următoare, French Revolution ar urma să deschidă o nouă unitate și în zona Piața Victoriei, în proiectul de birouri Aviatorilor 8 dezvoltat de investitorul imobiliar NEPI Rockcastle.

Deschiderea noilor magazine ale laboratorului de ecleruri fondat în urmă cu patru ani vine în contextul în care French Revolution mai are două unități, lângă Ateneul Român, respectiv în Floreasca.

Compania care operează magazinele French Revolution a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 3,8 milioane de lei, profit net de 0,4 milioane de lei și un număr mediu de de 26 de angajați, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor. Gama French Revolution cuprinde 16 tipuri de ecleruri, iar prețul unui astfel de produs de cofetărie este de 13 lei.

Potrivit informațiilor de pe site-ul propriu, French Revolution vrea să mai angajeze până la 1 septembrie 20 de oameni – 10 persoane pentru noile magazine, respectiv 10 care să lucreze în laboratorul de ecleruri.

În cadrul proiectului de birouri Aviatorilor 8, în care va deschide un magazin și French Revolution, vor funcționa și restaurantele Osteria Gioia și Japanos și cafenelele Doncafe și Manufaktura. De asemenea, printre chiriașii proiectului cu o suprafață închiriabilă de 7.700 de metri pătrați, construit în jurul Vilei Oromolu (ridicată în 1927 pentru guvernatorul Băncii Naționale din perioada 1922-1926, Mihai Oromolu), se numără General Electrric, Fitbit și Philip Morris.


Sursă foto: French Revolution, Facebook

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.