Jachete de iarnă pentru bărbați – pe care să o alegi? Explorează recomandările noastre (P)

NewMoney 25/10/2022 | 11:33 Ştiri
Jachete de iarnă pentru bărbați – pe care să o alegi? Explorează recomandările noastre (P)

Să alegi articolele vestimentare potrivite pentru iarnă poate fi o adevărată bătaie de cap, pentru că devine devine capricioasă, temperaturile nu sunt deloc prietenoase, ba chiar condițiile atmosferice se pot schimba de la o zi la alta. Iar toamna nu începe, de cele mai multe ori, în decembrie, așadar trebuie să ai în vedere alegerea unor geci potrivite și pentru sezonul de tranziție. Dar ce geacă potrivită pentru sezonul rece poate alege un bărbat? Ce alegere i-ar putea oferi atât stil, cât și confort termic? Iată câteva dintre informațiile care ar putea fi de folos în acest sens.

Ce modele de geci bărbătești ai la dispoziție?

În oferta magazinului Bolf.ro există o gamă variată de geci pentru bărbații care doresc confort și stil în același timp. De la jachetele parka potrivite pentru ținute mai elegante la gecile bomber sau cele cu un design sportiv pentru ținute casual sau chiar sport, modelele de geci și jachete pe care le găsești în acest magazin sunt numeroase. Geci sport violet, neon, roz sau multicolor, geci elegante roșii sau geci antivânt, geci de ski sau snowboard roșii sau albastre, dar și geci de iarnă galbene sau albastre, kaki sau roșii, cu blană și glugă, lungi, military, negre sau albe, poți face orice alegere îți este pe plac.

Jachetele din puf, pentru un plus de căldură la temperaturi negative

Jachetele din puf sunt principalele modele de geci pe care le poți alege pentru a fi total protejat de frig. Mai ales dacă alegi o geacă lungă, care să te protejeze împotriva frigului și în zona lombară, punctul sensibil al multor persoane care merg sau stau mult în picioare. Modelele de jachete din puf realizate din poliester sunt special concepute pentru a permite reținerea maximă a căldurii, astfel că nu mai este nevoie să îți faci griji de confortul termic de care ai nevoie.

Dacă vrei ca jacheta din puf aleasă să fie și la modă, orientează-te spre un model de geacă cambrată sau spre un design minimalist, care să poată fi combinat în orice variantă, atât la ținute casual, cât și la ținute elegante.

Gecile cu glugă, mereu la modă

Chiar dacă reprezintă mai degrabă stilul casual, care nu este caracteristic oricărui purtător, gecile cu glugă sunt preferate pentru aspectul practic pe care îl au, dar și pentru plusul de căldură pe care îl oferă. În momentul în care vezi gluga, te vei gândi în mod clar la protecția suplimentară de care poți beneficia împotriva frigului, însă gluga reprezintă și un accesoriu de stil. Acest tip de geci sunt, de regulă, cele prevăzute cu fermoar și buzunare mari, tip cangur, și oferă un aspect lejer, mai relaxat decât cel oferit de jachetele clasice. Într-adevăr, acest tip de jachetă le este potrivită mai ales bărbaților cu un stil casual.

Jachetele bomber, la modă și în acest an

De fapt, despre jachetele bomber se poate spune chiar că sunt atemporale, pentru că au fost preferate an de an, de atâta timp. Și în acest an jacheta bomber este o piesă vestimentară importantă care nu ar trebui să lipsească dintr-o garderobă masculină, mai ales că este extrem de versatilă și se poate adapta oricărei preferințe pe care o are purtătorul.

Și nu uita că și în acest an se poartă culorile. Nu cele neon, însă culorile vii, care să amintească de natură și de partea pozitivă a vieții.