Iustin Paraschiv, Carmistin: “Am inaugurat prima ferma de pui BIO din Romania” (P)

NewMoney 21/11/2023 | 15:54 Ştiri
Iustin Paraschiv, Carmistin: “Am inaugurat prima ferma de pui BIO din Romania” (P)

Organizația Carmistin marchează un moment de referință în industria agroalimentară românească prin inaugurarea primei ferme de pui BIO, o inițiativă care poartă amprenta inovației și a angajamentului față de calitate și sustenabilitate. Prin această mișcare, Carmistin își extinde portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs premium, vârf de gamă al brandului.

Odată cu inaugurarea primei ferme de pui BIO, Carmistin reconfirmă sprijinul său pentru dezvoltarea unui portofoliu variat de produse BIO, transmițând consumatorilor un semn clar că alimentele sănătoase și de înaltă calitate se află în centrul misiunii sale.

În spatele acestor acțiuni se află antreprenorul Iustin Paraschiv, care și-a asumat, încă de la înființarea companiei Carmistin, misiunea de a contribui activ la dezvoltarea pieței agroalimentare românești.

Iustin Paraschiv, Președintele Carmistin: “Am inaugurat prima fermă de pui BIO din România”

Carmistin a adus o contribuție majoră în peisajul românesc prin inaugurarea primei ferme de pui BIO din țară. Această realizare nu doar că marchează o premieră în sectorul agroalimentar, ci și reflectă promisiunea companiei pentru o producție de hrană sănătoasă și sustenabilă în România.

Evenimentul de inaugurare a adus în prim-plan nu doar produsul final – Puiul BIO Hrănit Sănătos La Provincia, ci și o viziune amplă asupra viitorului producției BIO românești. Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a subliniat importanța acestui moment, afirmând că inaugurarea acestei ferme reprezintă o etapă cheie din planul ambițios al companiei.

„Deschiderea primei ferme de carne de pui BIO marchează un moment deosebit de important pentru noi, fiind o continuare firească a planului Carmistin în ceea ce privește producerea de hrană BIO în România. Cererea pentru un astfel de produs, precum Puiul BIO La Provincia, reprezintă un semn de maturitate a pieței, care arată o preocupare tot mai mare pentru calitate și pentru hrana sănătoasă, produsă în mod responsabil și sustenabil”, a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

Noua fermă inaugurată de Carmistin este situată în comuna Leleasca, din județul Olt. Planurile îndrăznețe ale companiei nu se opresc aici, ci vizează o extindere pe termen lung a segmentului de produse BIO.

Cu un focus pe producția de hrană sustenabilă, compania Carmistin își propune să își consolideze prezența în acest sector BIO, prin deschiderea unor noi ferme de profil. Această decizie vine în întâmpinarea unei cereri în creștere pentru alimentele BIO, unde publicul de larg consum este interesat de originea și calitatea superioară a produselor pe care le achiziționează.

La Provincia, brandul din portofoliul Carmistin, aduce un nou produs pe piață – Puiul BIO Hrănit Sănătos

La Provincia reprezintă un brand de referință în sectorul agroalimentar românesc, care pune la dispoziția publicului de larg consum o gamă variată de produse de înaltă calitate, gustoase și sănătoase.

Brandul nu se rezumă doar la a fi furnizor de produse alimentare; el creează o experiență culinară deosebită, promovând gustul autentic al cărnii de pasăre. Fiecare produs La Provincia reprezintă un etalon al calității, prin prisma procesului riguros de producție, care pune accentul pe folosirea ingredientelor naturale și a tehnologiilor care asigură menținerea valorilor nutriționale.

Puiul BIO La Provincia Hrănit Sănătos, provenind din noua fermă este un exemplu de produs ecologic și autentic românesc. Acesta va fi disponibil pe piața românească începând cu data de 1 noiembrie 2023, gramajul comercializat variind între 700 și 1.200 gr./tăvița.

Vârf de gamă al brandului, Puiul BIO Hrănit Sănătos este în esență, o declarație a angajamentului Carmistin pentru calitate, sănătate și respect față de mediul înconjurător.

Produsul se deosebește de oferta existentă pe piață prin următoarele aspecte:

  • Hrana păsărilor este meticulos selecționată din cereale organice, din producție proprie. Acest aspect contribuie la definirea gustului autentic românesc și a calității superioare ale produsului;
  • Păsările sunt crescute în aer liber, în condiții adaptate perfect nevoilor lor;
  • Materiile prime utilizate nu sunt modificate genetic, respectând integritatea naturală și sănătoasă a puilor;
  • Nu sunt utilizate pesticide, antibiotice și adaosuri de sinteză.

Creșterea puilor într-un sistem BIO implică un proces complex, unde fiecare etapă este efectuată responsabil și în acord cu normele europene, pentru a asigura nu doar calitatea produsului final, ci și impactul minim asupra mediului înconjurător.

Carmistin, ca pionier în domeniul creșterii sustenabile a păsărilor, a implementat un sistem de producție BIO ce respectă cele mai înalte standarde de calitate din industrie, în conformitate cu prevederile legislative în vigoare.

Prin producerea și comercializarea produselor BIO, Carmistin susține o dezvoltare agroalimentară sustenabilă și responsabilă în România

Carmistin, sub îndrumarea antreprenorului vizionar Iustin Paraschiv, devine arhitectul schimbărilor benefice în peisajul agroalimentar românesc prin producerea și promovarea produselor BIO. Această abordare reflectă angajamentul ferm al organizației față de sustenabilitate, aducând în prim plan calitatea și responsabilitatea în producția alimentară.

Iustin Paraschiv a devenit un nume de referință în domeniul agroalimentar românesc, fiind recunoscut nu doar ca un antreprenor de succes, ci și ca un lider inspirațional. În fiecare decizie sau investiție realizată se reflectă viziunea sa clară asupra unei industrii agroalimentare care nu doar pune la dispoziție alimente de înaltă calitate, ci și acționează ca un agent de schimbare pozitivă în societate.

Prin această promisiune pentru un viitor mai bun, Organizația Carmistin nu doar răspunde nevoilor actuale ale consumatorilor, ci și anticipează cerințele viitoare ale unei societăți în continuă evoluție.