Israelienii care au dezvoltat City Point dau startul fazei a doua de blocuri în noul lor proiect rezidențial din Pipera

Andreea Neferu 06/07/2017 | 11:16 Ştiri
Israelienii care au dezvoltat City Point dau startul fazei a doua de blocuri în noul lor proiect rezidențial din Pipera

 

Dezvoltatorul imobiliar israelian Shikun & Binui Red România va începe lucrările pentru două noi blocuri în proiectul rezidențial New Point din Pipera, după ce peste 50% din prima etapă a ansamblului, ce cuprinde 136 de apartamente, a fost vândut.

”Am început construcția în noiembrie 2016, împreună cu procesul de vânzare pentru proiectul nostru rezidențial din Pipera, New Point. La sfârșitul primelor 6 luni din 2017, echipa de vânzări a finalizat contracte pentru un număr de  peste 70 de unități din prima fază a acestui complex”, a spus Favi Stelian, CEO al Shikun & Binui RED România. ”Până în prezent avem un procent de 15% investitori și 85% clienți finali, studiourile duble și apartamentele cu două camere reprezentând cele mai bine vândute unități”.

Dezvoltatorul a cumpărat anul trecut un teren de 50.000 de metri pătrați în Pipera, în apropierea Școlii Americane, unde dezvoltă proiectul New Point, ce va avea în total 1.000 de apartamente.

Prima fază a proiectului New Point, ce implică o investiție de 7 milioane de euro, constă în două blocuri cu 136 de apartamente, ce ar urma să fie livrate în primul trimestru al anului 2018. Pe de altă parte, a doua fază de dezvoltare, pentru care lucrările ar urma să demareze luna aceasta, înseamnă o investiție tot de 7 milioane de euro pentru două blocuri cu 136 de apartamente. Termenul estimat pentru livrarea fazei a doua este sfârșitul anului 2018.

Constructorul israelian Danya Cebus este antreprenorul general al proiectului rezidențial, iar Asco este firma de arhitectură care a proiectat întreg ansamblul.

Shikun & Binui a mai dezvoltat, alături de israelienii de la Red Sea Group, un proiect rezidențial în zona Aviației din Capitală – City Point.


Sursă foto: Shikun & Binui Red

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.