Investiție de 400.000 euro într-un nou restaurant, în Capitală

NewMoney 27/05/2022 | 17:38 Ştiri
Investiție de 400.000 euro într-un nou restaurant, în Capitală

Cu o investiția de aproximativ 400.000 euro, chef Cezar Predescu a lansat Caupona, un restaurant gastronomic în nordul Capitalei. Totodată, investițiile financiare vor continua în dezvoltarea unor proiecte educaționale din aria gastronomică.

„Pentru realizarea unui restaurant gastronomic este nevoie de o investiție importantă. De asemenea, ne dorim să dezvoltăm proiecte educaționale care să crească industria ospitalității locale, ceea ce implică noi investiții”, spune chef Cezar Predescu.

Cezar Predescu a studiat și s-a format ca chef în Roma, capitala Italiei, unde a profesat în domeniul gastronomiei timp de peste 20 ani.

Astfel, în cadrul restaurantului Caupona, acesta propune meniuri în care predomină noua bucătărie românească, unde mâncarea tradițională locală este reinterpretată într-un mod contemporan, la care alătură o bucătărie italiană modernă.

“La Caupona integrăm și noua bucătărie românească, pe care o îmbinăm cu tehnica și maturitatea din bucătăria italiană, dar povestim și punem în farfurie într-o cheie creativă și neobișnuită”, mai spune chef Cezar Predescu.

Restaurantul Caupona vizează clienții care caută experiențe gastronomice și sunt curioși și deschiși să experimenteze noi gusturi și concepte care îmbină autenticitatea și noutatea.