H&M deschide un nou magazin la Cluj și ajunge la o rețea de 53 de unități în România

Cristina Dobreanu 03/04/2017 | 17:33 Ştiri
H&M deschide un nou magazin la Cluj și ajunge la o rețea de 53 de unități în România

Retailerul de îmbrăcăminte suedez H&M va deschide pe data de 8 aprilie cel de-al treilea magazin din Cluj-Napoca, ajungând la o rețea de 53 de unități la nivel național.

Odată cu deschiderea noului magazin, amplasat în cadrul complexului comercial Platinia, Cluj-Napoca devine locul cu cea mai puternică prezență a retailerului vestimentar din vestul tării.

Magazinul H&M din Cluj-Napoca are o suprafaţă de vânzare de 1.800 metri pătraţi şi va pune la dispoziția vizitatorilor colecții pentru femei, bărbați, adolescenți și copii.

„Locuitorii din zona de vest a țării acordă o atenție sporită modului în care se îmbracă, dar sunt interesați și de aspectele sustenabile legate de modă. Ne face plăcere să le putem oferi un al treilea magazin în Cluj-Napoca, care răspunde tuturor cerințelor lor și care deservește una dintre cele mai aglomerate zone ale orașului”,  au declarat oficialii companiei.

 


FOTO: H&M

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.