Grindeanu: Săptămâna viitoare vom atinge borna de 1.000 de km de autostradă

Elena Marinescu 12/09/2023 | 12:55 Ştiri
Grindeanu: Săptămâna viitoare vom atinge borna de 1.000 de km de autostradă

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat marţi că săptămâna viitoare vom atinge borna de 1.000 de km de autostradă, fiindcă se dă în circulaţie lotul de la Nuşfalău pe Suplacu de Barcău, pe Autostrada Transilvaniei.

”Săptămâna viitoare vom atinge borna de 1.000 de km, fiindcă se dă în circulaţie lotul de la Nuşfalău pe Suplacu de Barcău, pe Autostrada Transilvaniei”, a spus ministrul Transporturilor. Sorin Grindeanu a mai spus că trebuie să vadă şi rectificarea pentru că a cerut sume importante.

”Să vedem cum se aşază, toate aceste lucruri înseamnă resurse financiare. Nu se pot face aceste proiecte fără bani”, a completat Grindeanu, potrivit News.ro.

Despre tronsonul Autostrăzii A7 de la Focşani la Buzău, ”avem toate premisele ca la sfârşitul anului viitor să putem să circulăm pe Focşani-Buzău”. ”Aş vrea să mai dau o veste, la fel de importantă. În lunile următoare vom finaliza şi studiul de fezabilitate de la Focşani la Brăila, drumul expres, ceea ce înseamnă că în următoarele luni îl vom scoate la licitaţie, se va duce cu descărcarea pe Podul de la Brăila şi va merge spre varianta spre Tulceal şi litoral”, a arătat Grindeanu.