Globalworth începe construcția celei de-a treia clădiri de birouri din Globalworth Campus

Andreea Neferu 20/06/2018 | 19:05 Ştiri
Globalworth începe construcția celei de-a treia clădiri de birouri din Globalworth Campus

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth, cel mai mare proprietar de clădiri office din România, începe construcția celei de-a treia clădiri din centrul de business Globalworth Campus, cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 35.000 de metri pătrați. 

“Globalworth Campus este un proiect de referință din portofoliul nostru (…). Complexul de birouri va fi finalizat la finalul anului viitor (…). Ambele clădiri finalizate, Tower 1 și Tower 2, sunt închiriate și suntem deja în negocieri avansate pentru spațiile din ultima clădire de birouri, Tower 3”, a declarat Ema Iftimie, head of leasing al Globalworth.

Globalworth Campus va cuprinde trei turnuri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 92.000 de metri pătrați și 760 locuri de parcare. Clădirea Tower 1 a fost finalizată în iulie 2017, iar suprafața acesteia, de 29.000 de metri pătrați, este închiriată către Amazon și Honeywell. A doua clădire de birouri din cadrul proiectului, Tower 2, a fost finalizată în aprilie 2018, oferind o suprafață suplimentară de 28.000 de metri pătrați. Chiriașii care își vor desfășura activitatea aici sunt Stefanini România, Mazars România, Chain IQ și P4Cards.

Globalworth Campus este în curs de obținere a certificării BREEAM.

În plus, compania are în plan construcția celei de-a patra clădiri din complexul Green Court, precum și a clădirii Globalworth Square, ambele situate în zona Barbu Văcărescu.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.