FRF a încheiat un parteneriat cu Altex

Andrei Dumitru 02/03/2023 | 14:27 Ştiri
FRF a încheiat un parteneriat cu Altex

Federaţia Română de Fotbal şi Altex au încheiat un parteneriat prin care liderul pieţei electro-IT din România devine partener oficial al echipelor naţionale de fotbal ale României, anunţă frf.ro.

Pe lângă susţinerea oferită tuturor reprezentativelor, masculine şi feminine, de fotbal şi de futsal, prin noul parteneriat, suporterii vor putea descoperi în reţeaua de magazine Altex la nivel naţional echipamentul oficial al Echipei Naţionale de Fotbal a României. Acestea vor fi disponibile în magazinele Altex şi Media Galaxy, dar şi online pe altex.ro, mediagalaxy.ro şi aplicaţia mobilă.

Potrivit FRF, în curând Altex România va lansa o gamă de produse complementare, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal, o întreagă gamă de produse personalizate cu însemnele tricolorilor cu scopul de a apropia şi mai mult susţinătorii de echipele naţionale româneşti de fotbal.

“Sunt fericit să urez bun venit în familia fotbalului românesc unui nou partener, un lider de piaţă din domeniul electro-it, acolo unde Altex face performanţă şi evoluează constant, de la an la an. Acest nou angajament vine într-o perioadă în care Federaţia Română de Fotbal a demarat un proces intensiv de digitalizare a fotbalului românesc şi credem cu tărie că Altex ne va ajuta să furnizăm suportul optim în procesul de implementare a Strategiei Tehnice şi, implicit, în creşterea performanţei sportive a jucătorilor români. Parteneriatul semnat astăzi confirmă încrederea în proiectele FRF a companiilor româneşti de prestigiu, demonstrând statutul de coechipier pentru mediul de business din România prin promovarea fotbalului cu toate valorile sale sociale şi comunitare”, a spus Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

“Suntem bucuroşi şi mândri să susţinem sportul românesc, mai ales echipele naţionale de fotbal. Fotbalul trezeşte unele dintre cele mai mari emoţii în inimile românilor, iar noi, Altex România, vom fi mai aproape de consumatori prin acest parteneriat. Echipamentul şi accesoriile echipei naţionale sunt disponibile pentru cumpărare în aplicaţia Altex, magazinele online altex.ro şi mediagalaxy.ro şi magazinele fizice. Susţinem echipa naţională ca simbol al sportului, al efortului depus pentru performanţă, susţinem un mod de viaţă sănătos În plus, ne-am propus să folosim resursele Altex să dezvoltăm o gamă de produse în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal”, a declarat Raul Filip, Director de Achiziţii Altex România.

FOTO: FRF