Fondatorii DACCA anunță o investiție de aproape un milion de euro

NewMoney 14/06/2022 | 15:58 Ştiri
Fondatorii DACCA anunță o investiție de aproape un milion de euro

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajărilor interioare, fondatorii și proprietarii companiei de soluții de design interior DACCA lansează un proiect internațional – BrandsFurniture, pe segmentul de import de mobilier – și deschide, pe 16 iunie 2022, primul showroom din Cluj Napoca, în urma unei investiții de aproape un milion de euro.

Pentru a se putea adresa unei piețe internaționale, echipa a creat și lansat încă din 2022 magazinul online cu același nume, deschis către cumpărători dar și designeri de interior și arhitecți ce amenajează spații publice și spații rezidențiale.

”Deschiderea showroom-ului (…) vine ca o continuare firească a strategiei noastre de business pe piața din România, deoarece ne dorim să fim tot mai deschiși către segmente noi și dinamice de clienți. Domeniul de mobilier și decorațiuni evoluează în permanență și pe măsură ce societatea se schimbă și obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor se schimbă” menționează Laura Seleș, cofondator BrandsFurniture.

”Am investit aproape un milion de euro în acest proiect (…). Lucrăm de foarte mulți ani cu produse și accesorii de amenajare interioară (…), pe care le-am adus din diferite colțuri ale Europei, direct de la producători.” a completat Mihai Seleș, cofondator BrandsFurniture.

Indiferent de stilul de design interior, fie că este vorba de spații rezidențiale, office sau HoReCa, BrandsFurniture oferă o gamă largă de servicii, de la consultanță specializată și proiectare, la suportul necesar implementării produselor și sistemelor, precum și documentația tehnică, certificări sau orice alte informații de natură tehnică.