Dezvoltatorul israelian Hagag ridică un proiect rezidențial de lux în Primăverii

Andreea Neferu 18/06/2018 | 15:14 Ştiri
Dezvoltatorul israelian Hagag ridică un proiect rezidențial de lux în Primăverii

Dezvoltatorul imobiliar de origine israeliană Hagag Development Europe, controlat de frații Yitzhak și Ido Hagag, va dezvolta un proiect rezidențial de lux în cartierul Primăverii din București, H Eliade 9, ce va cuprinde 35 de apartamente.

“Suntem încrezători în abilitatea pieței din România de a atrage investiții în sectorul imobiliar, și suntem, totodată, conștienți că proprietățile imobiliare trebuie să se alinieze tendințelor actuale. În baza acestor considerente, ne-am propus să ne concentrăm pe livrarea de proiecte care să acopere atât segmentul de rezidențial, cât și pe cel de clădiri de birouri. Adiacent proiectelor în derulare, plănuim noi dezvoltări și ne menținem, în continuare, interesul în zona proiectelor de lux, adăugând H Eliade 9 Residence în portofoliul nostru”, a declarat Yitzhak Hagag, președintele Hagag Group Israel.

În prezent, un sfert din viitoarele apartamente sunt deja rezervate, potrivit companiei. H Eliade 9 se află în etapa de proiectare, finalizarea lucrărilor fiind planificată pentru anul 2020.

Portofoliul companiei pe plan local include, la momentul actual, cinci proprietăți: două terenuri în zona Pipera, un teren în zona Primăverii și două clădiri situate pe Calea Victoriei. Compania a anunțat că va construi un proiect rezidențial de 90 de milioane de euro în zona Pipera, H Pipera Lake.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.