DENT ESTET își consolidează parteneriatul cu MedLife, prin preluarea clinicii stomatologice DentaLife

Andrei Dumitru 20/12/2022 | 11:39 Ştiri
DENT ESTET își consolidează parteneriatul cu MedLife, prin preluarea clinicii stomatologice DentaLife

Grupul DENT ESTET își consolidează parteneriatul cu MedLife, prin preluarea DentaLife, prima clinică stomatologică din portofoliul liderului pieței de servicii medicale private din România.

DentaLife devine, astfel, a 18-a clinică din portofoliul DENT ESTET, după deschiderea unei clinici în Arad, în urma unui parteneriat cu MedLife Genesys, în luna noiembrie, și a clinicii din Craiova, în aprilie, anul curent.

Stomatologie digitală integrată în noua clinică DENT ESTET din București

Structurată pe două nivele, respectiv pe o suprafață de 400 mp, noua clinică DENT ESTET este dotată cu patru săli de tratament, o sală de intervenții și un departament de radiologie dentară. Pacienții vor avea acces la servicii de stomatologie digitală integrată, tehnologii high-end dezvoltate la nivel mondial, precum și tratamente personalizate oferite de o echipă multidisciplinară de medici stomatologi, la același standard de performanță existent în toate celelalte clinici din țară ale grupului DENT ESTET.

“DentaLife este prima clinică stomatologică din cadrul MedLife și ne bucurăm foarte mult că putem pune astfel o nouă cărămidă la parteneriatul pe care îl construim încă din 2016. Obiectivul nostru comun este să le oferim cât mai multor români servicii medicale și stomatologice performante, facilitând accesul la tehnologii digitale și la o echipă medicală de prestigiu. Vom continua să investim în digitalizarea noii clinici, dar și în educația și pregătirea medicilor pentru ca pacienții noștri să se bucure de tratamente eficiente și cu rezultate pe termen lung.”, a declarat dr. Oana Taban, CEO și fondator DENT ESTET.

Unitatea pune la dispoziția pacienților servicii de implantologie, chirurgie buco-maxilo-facială, protetică, estetică dentară, ortodonție, endodonție, parodontologie, stomatologie generală, stomatologie pediatrică, radiologie dentară, analize de laborator dedicate stomatologiei, toate acestea fiind disponibile atât în regim fee for service, cât și în regim de abonamente medicale.

În perioada următoare, grupul DENT ESTET va implementa o gamă diversificată de abonamente și pachete medicale în toate cele 18 clinici stomatologice din București, Sibiu, Brașov, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiești, Craiova, Arad, pentru a le asigura pacienților servicii medicale care corespund nevoilor lor.

În plus, abonații MedLife care beneficiază de servicii stomatologice în cadrul clinicii DentaLife, vor putea accesa tratamente în oricare dintre cele 8 clinci DENT ESTET din București.