De ce merită să îți verifici contul la cazinourile online (P)

NewMoney 06/03/2023 | 12:10 Ştiri
De ce merită să îți verifici contul la cazinourile online (P)

Verificarea contului este una dintre acele chestiuni despre care orice român care se distrează în cazinourile online sau intenționează să facă trebuie să cunoască informații. Este vorba despre o procedură simplă și rapidă, însă extrem de utilă și importantă în același timp.

În cadrul rândurilor următoare îți voi prezenta câteva dintre beneficiile pe care le obții dacă îți verifici și tu contul pe orice site de cazino online. Vei afla așadar 4 motive excelente pentru care merită să parcurgi această etapă, motive în urma cărora sper să te determin să îți validezi cât de curând contul pe orice site de jocuri licențiat.

4 motive pentru care merită să îți validezi contul la cazinourile online

După deschiderea contului pe orice site de gambling de pe internet, indiferent dacă vei depune bani în cadrul lui sau nu, va trebui la un moment dat să îți verifici contul de joc. De ce trebuie să faci asta și care sunt avantajele pe care le obții? Iată-le în lista de mai jos:

1. Acces permanent la contul tău de joc

Pentru a-ți păstra întotdeauna accesul la contul tău și pentru ca acesta să nu fie blocat niciodată, va trebui să îți validezi contul creat. Ai la dispoziție pentru asta 30 de zile din momentul în care ai făcut prima depunere sau 6 luni de la înscrierea pe site, dacă în tot acest timp nu ai realizat nicio încărcare a contului.

Dacă nu îți verifici contul în timp util, atunci acesta va fi blocat și vei pierde temporar sau permanent accesul la el. În plus, există riscul și ca eventualii bani rămași în cadrul contului tău blocat să fie transferați către Bugetul de Stat. Așadar, sfatul meu este să îți verifici contul cât mai repede după prima depunere, fiindcă totul este extrem de simplu.

2. Bonusuri de recompensă

În ziua de astăzi verificarea contului este o procedură obligatorie prin lege pentru orice român, însă chiar și în aceste condiții, tot mai multe cazinouri online își recompensează cu diverse bonusuri clienții care duc la bun sfârșit validarea contului.

Astfel, indiferent dacă ești client nou sau existent, de multe ori pentru verificarea contului poți încasa diverse bonusuri, precum bani cash, bani bonus, rotiri gratuite, iar partea și mai interesantă este că există multe oferte cu bonus fără depunere, care te vor ajuta să te distrezi complet gratuit la jocurile de pe site. Iată așadar un alt motiv excelent pentru a-ți valida cât mai repede posibil contul creat pe orice platformă de jocuri online.

3. Depuneri nelimitate

O chestiune foarte interesantă legată de verificarea contului este cea în legătură cu depunerile în cadrul acestuia. Mai exact, jucătorii care nu au contul verificat sunt limitați în ceea ce privește depunerile. Astfel, aceștia nu vor putea depune în total în contul lor mai mult de aproximativ 900 RON.

După ce îți validezi contul de joc vei elimina această restricție. Vei obține așadar posibilitatea de a depune în contul tău orice sumă dorești, ceea ce evident că este un avantaj important. Nu doar că nu vei fi restricționat, însă prin intermediul acestui lucru vei putea chiar profita la maximum de unele oferte promoționale, care pot necesita depuneri de peste 900 RON pentru a încasa cel mai mare bonus.

4. Acces la retrageri

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care ți-l oferă completarea procedurii de verificare a contului este accesul la retrageri. Numai clienții care au contul de joc verificat sunt eligibili pentru a solicita retrageri ale câștigurilor din conturile lor. Așadar, dacă vrei să ai acces la banii câștigați la jocurile tale de noroc preferate, atunci va trebui să îți verifici contul.

Ce presupune verificarea contului?

O verificare completă a contului la cazinourile online se rezumă la îndeplinirea a 3 pași – verificarea identității, a metodei de plată și a adresei. Cu toate astea, verificarea adresei nu este întotdeauna necesară. Iată ce trebuie să știi despre fiecare pas de verificare în parte:

  • Verificarea identității – trebuie să furnizezi o poză cu un act de identitate personal (buletin, pașaport sau permis de conducere). În acest fel se verifică faptul că ești o persoană majoră, că ești titularul contului și că informațiile pe care le-ai introdus la înregistrare sunt corecte
  • Verificarea metodei de plată – dacă ai depus cu un card bancar, atunci va trebui să transmiți staff-ului cazinoului o poză față/verso cu cardul (trebuie să acoperi codul de securitate, iar din numărul cardului să se vadă doar primele 6 și ultimele 4 cifre). Dacă ai depus printr-un portofel electronic (Skrill, Neteller, Paysafecard) va fi necesară furnizarea unui print screen din cadrul contului tău
  • Verificarea adresei – dacă îți este solicitată și o dovadă a adresei, atunci poți apela la unul dintre următoarele 3 documente: o factură de utilități din ultimele 3 luni emisă pe numele tău, un extras de cont bancar în care să apară numele tău și adresa sau o scrisoare cu o instituție a Statului (Primărie, Poliție etc.)

În concluzie, ai văzut ce beneficii îți aduce verificarea contului de joc la cazinourile online, dar și ce presupune această etapă. Așadar, dacă vrei să profiți la maxim de contul tău de joc și să te bucuri de toate funcționalitățile acestuia, îți recomand să îți validezi cât mai repede cu putință contul creat pe orice platformă licențiată de jocuri de noroc.