Cum verifici un cont online la pariuri (P)

NewMoney 23/03/2023 | 11:44 Ştiri
Cum verifici un cont online la pariuri (P)

Exista o multime de motive pentru care ti-ai putea dori sa te inregistrezi pe site-ul unei agentii de pariuri online. Confortul este insa de departe cel mai important motiv. Poti avea mereu la dispozitie o oferta de pariere, oriunde te-ai afla, iar totul se intampla cu ajutorul unei aplicatii pentru mobil.

Drept urmare, vei putea plasa pariuri sportive stand pe canapea si urmarind evenimentele sportive preferate, iar asta e minunat.

Totusi, procesul de inregistrare pe site-ul unei platforme de pariuri online se poate dovedi a fi putin dificil uneori. Asta deoarece este necesara si o procedura de verificare a contului creat, subiect pe care il vom aborda in acest articol.

Cum se face verificare a unui cont la pariuri online

In mod obisnuit, inregistrarea pe site-ul unei agentii de pariuri online nu ar trebui sa fie mare lucru. Datele cerute sunt destul de simple, asa ca in afara de cateva informatii de baza precum adresa de mail, parola, data nasterii si adresa de domiciliu nu ar trebui sa ti se ceara. Deci, ce este atat de complicat totusi?

Ei bine, nu este suficient sa te inregistrezi pe site-ul unei case de pariuri online pentru a putea beneficia pe deplin de functionalitatile platformei alese. Urmatorul pas pe care va trebui sa il faci este sa iti validezi contul, urmand procedura de verificare a contului conform ONJN.

Care este rolul acestei proceduri de verificare? Ei bine, scopul procedurii este acela de a stabili identitatea persoanei care se va folosi de contul creat. Nimic mai simplu! Si totusi, cum se face verificarea unui cont de pariuri online?

Ei bine, tot ce trebuie sa faci este sa incarci pozele facute catorva documente precum:

  • actul de identitate (buletin, permis de conducere sau pasaport);
  • o factura de a utilitati pe care sa apara clar numele tau si adresa unde locuiesti. Factura nu ar trebui sa fie mai veche de doua luni de zile;
  • cardul bancar folosit pentru efectuarea unei prime depuneri. De regula, o parte din datele de pe card vor fi ascunse.

Fiecare site de pariuri online are o pagina unde se poate face incarcarea documentelor, pagina pe care va trebui sa o accesezi si sa o folosesti numaidecat. Apoi, va trebui sa astepti aprobarea documentelor trimise. In mod obisnuit, aceasta procedura nu ar trebui sa dureze prea mult timp, dar timpul de asteptare difera de la o casa de pariuri la alta.

In mod obisnuit, majoritatea caselor de pariuri online isi recompenseaza utilizatorii care folosesc procedura de validare a contului. Acestora le ofera un bonus la pariuri sportive ce poate fi un pariu gratuit, rotiri gratuite sau chiar o suma de bani pe care o pot folosi la pariuri sau, in anumite cazuri, o pot retrage.

Cat timp dureaza validarea unui cont de pariuri online

Asa cum spuneam, validarea actelor trimise nu ar trebui sa se intinda pe mai mult de cateva zeci de minute. Totusi, exista si exceptii, asa ca in anumite situatii poti fi nevoit sa astepti pana la 48 de ore.

Cu toate acestea, in cazul in care una dintre pozele trimise nu este clara sau daca este nevoie de o noua poza, vei fi contactat de catre o persoana angajata la agentia de pariuri la care ai ales sa joci.

De asemenea, daca nu ai o factura la utilitati pe care sa o fotografiezi, ai putea trimite o poza a extrasului bancar, atat timp cat adresa de domiciliu este mentionata pe acesta.

Acestea fiind prezentate, putem concluziona ca procedura de validare a unui cont la pariuri online este foarte simpla si totodata poate fi facuta de catre orice utilizator, fara a fi nevoie de cunostinte avansate.

In plus, daca acest proces de verificare a contului te depaseste, poti beneficia de suport din partea angajatilor agentiei de pariuri online. Drept urmare, nu este o misiune imposibila ci dimpotriva, poate fi realizata rapid si usor.

In plus, acel bonus la pariuri sportive ar trebui sa te motiveze suficient de mult incat sa urmezi procedura de verificare a contului pas cu pas.

Foloseste si tu toate sfaturile si informatiile prezentate in acest articol si cu siguranta nu vei intampina probleme ori de cate ori va trebui sa verifici contul creat pe site-ul unei case de pariuri online.