Cum vă puteți găsi rapid locuri de cazare în România

Gabriel Bucur 15/06/2017 | 16:11 Ştiri
Cum vă puteți găsi rapid locuri de cazare în România

Touroperatorul Christian Tour lansează HelloRomania.eu, un portal de rezervări online pentru turiștii care caută cazări în pensiuni și hoteluri din țara noastră.

Noua platformă acoperă deja 80% din piaţa de cazare din România. Conform estimărilor prezentate de Christian Tour, până la sfârşitul anului vor fi integrate peste 2.000 de unităţi de cazare, vor fi adunate aproximativ 150.000 de nopţi de cazare şi suma derulată cu ajutorul site-ului va depăși zece milioane de lei.

„Ne dorim ca turiştii îndrăgostiţi de România să îşi concentreze timpul pentru a descoperi cele mai fascinante locuri din ţara noastră. Platforma HelloRomania.eu îi va ajuta să găsească rapid cele mai bune variante de cazare, iar MementoBus.com, platforma noastră de transport turistic, le oferă cele mai avantajoase soluţii de deplasare în plan local”, a declarat Cristian Pandel, Chairman of the Board în cadrul Christian Tour.

Avantajele aduse, potrivit reprezentanților touroperatorului, sunt disponibilitatea în timp real, confirmarea care se face pe loc, rezervările sigure și preţurile preferenţiale. „Practic, în doar câteva minute, un turist poate rezerva, din orice colţ al lumii, o cameră la o structură de cazare din România, cu garantarea ei de ambele părţi”, anunță reprezentanții Christian Tour.

O mare parte din cazările din România sunt deja integrate în site. Dincolo de destinaţiile foarte cunoscute ale ţării, în momentul de faţă deja sunt integrate cazări în destinaţii inedite din  Maramureş, Curtea de Argeş, Vidraru, Delta Dunării sau zonele balneo mai puţin accesate.

„Suntem într-o permanentă căutare de structuri de cazare interesante. Oferim, de exemplu, nopţi de cazare în herghelii, pe pontoane plutitoare din Delta Dunării sau în campinguri, cum ar fi cel de la Vidra. Unul dintre produsele cu care ne mândrim este Casa cu farfurii de la Sinaia, unde o noapte de cazare costă de la 350 de lei/camera”, a declarat Andra Constantin, Business Development Manager în cadrul HelloRomania.eu.

HelloRomania.eu are oferte cu prețuri ce pornesc de la 59 de lei/noapte/cameră. În paralel, este dezvoltată o platformă de servicii opţionale, adiacente cazării, pentru excursii, tururi de oraş, rezervări la muzee, evenimente, închirieri de biciclete, intrare în parcuri de distracţii etc, dar şi o platforma tip Experience, în care toţi cei implicaţi în domeniul turismului îşi pot scrie poveştile, recomandările, experienţele etc.

 


FOTO: Mediafax

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.