Compania farmaceutică Biocodex deschide o filială în România

Andrei Dumitru 22/02/2024 | 12:31 Ştiri
Compania farmaceutică Biocodex deschide o filială în România

Compania farmaceutică de familie Biocodex anunță consolidarea prezenței sale în sud-estul Europei prin deschiderea unei filiale în România.

Sediul central Biocodex, situat în București, cuprinde o echipă de peste 60 de angajați români gata să răspundă nevoilor pacienților din România și Republica Moldova. Astfel, compania farmaceutică globală întărește și mai mult legăturile dintre România și Franța, cu peste 4.000 de companii cu capital francez care activează pe piața locală.

Dincolo de brandul emblematic Enterol, Biocodex deține un portofoliu diversificat, acoperind toate tipurile de produse farmaceutice: OTC, medicamente cu prescripție medicală, produse cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale.

Brandurile Biocodex sunt disponibile pe categorii, printre cele mai dinamice fiind:

  • Saforelle, marca de igienă intimă feminină, lider în Franța și Belgia și numărul 2 în România;

  • Otipax lider în categoria sa, prescris pentru diferite tipuri de otită;

  • Vagostabyl pentru hiperexcitabilitate cardiacă și tulburări minore de somn;

  • Acupan pentru durerile postoperatorii.

„Credem cu tărie că Biocodex va fi liderul de mâine în România și Moldova, un deschizător de drumuri în domeniul microbiotei în toate țările în care produsele noastre sunt prezente. Odată cu intrarea pe aceste piețe, obiectivele noastre sunt mai mari ca niciodată. Avem ambiția, încrederea și dorința de a investi la nivel local, începând cu o echipă numeroasă și foarte experimentată. Ne dorim ca noua filială să urmeze același drum plin de succes ca cel al ultimelor filiale deschise în Europa de Est. Intenționăm să ne extindem, consolidându-ne poziția în segmentele actuale, dar pășind și în segmente noi”, a spus Nicolas Coudurier, CEO Biocodex.