Comedia „Tati part-time” a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Andrei Dumitru 30/01/2024 | 12:34 Timp Liber
Comedia „Tati part-time” a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Comedia „Tati part-time”, cu Alex Bogdan şi Eva Măruţă în rolurile principale, a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după patru săptămâni de la debut.

Filmul regizat de Letiţia Roşculeţ a fost văzut în sălile de cinema de 25.313 de spectatori şi a strâns 683.790 de lei. Până în prezent, lungmetrajul are venituri totale de 9 milioane de lei (2 milioane de dolari), potrivit datelor Cinemagia.

Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariţia Mayei (Eva Măruţă), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deşi nu se pricepe deloc cu copiii. Viaţa lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”.

Thrillerul de acţiune „The Beekeeper: Răzbunare iminentă”, cu Jason Statham în rol principal, se menţine pe poziţia a doua în top. Filmul a strâns în săli 20.874 de spectatori şi a avut venituri de 654.902 lei.

Comedia „Klaus şi Barroso”, în regia lui Bogdan Theodor Olteanu, a coborât pe locul trei, în al doilea weekend de la premieră. Încasările au fost de 495.778 de lei.

„Aquaman şi regatul pierdut”, cu Jason Momoa, a urcat un loc, până pe patru, în al şaselea weekend de la debut, fiind văzut în cinematografe de 10.229 de persoane şi generând venituri de 331.177 de lei.

În coborâre, pe cinci, s-a clasat filmul „Superpietonii Zurli”, după ce a fost văzut în săli de 8.429 de spectatori şi a avut încasări de 208.064 de lei.