Centru de vânzări şi service BMW, deschis la Tg. Mureș după o investiție de 2,5 milioane de euro

Emil Popescu 22/05/2017 | 10:42 Ştiri
Centru de vânzări şi service BMW, deschis la Tg. Mureș după o investiție de 2,5 milioane de euro

BMW Group și-a extins, luni, rețeaua de centre de vânzări și service cu o unitate la Târgu Mureș, în urma unei investiții de 2,5 milioane euro.

“Proiectul vine cu un showroom care poate găzdui 7 maşini, dar şi unul din cele mai moderne şi bine echipate service-uri din ţară”, arată compania, într-un comunicat.

Investiţia XCARS Mureş a fost ridicată de la zero și a fost asigurată din surse proprii de finanţare.

Clădirea are o suprafaţă desfăşurată de 2.070 de metri pătraţi.

În premieră pentru un dealer BMW din România va fi prezent şi un model istoric, BMW Isetta, care a fost achiziţionat de XCARS Mureş şi va fi folosit la evenimente speciale.

„Potenţialul regiunii este de peste 400 de automobile premium pe an şi obiectivul pe termen mediu este să devenim cea mai importantă marcă din segment. Cele mai importante modele din portofoliul nostru sunt cele din gama BMW X”, a declarat Anda Bordianu, directorul general al BMW XCARS.

Service-ul a atras o investiție de 450.000 de euro.

BMW Group deține mărcile BMW, MINI şi Rolls-Royce, 31 de facilităţi de producţie şi asamblare în 14 state şi o reţea de vânzări în peste 140 de ţări.

Emil are o experiență de peste 15 ani în presa economică, din care 13 la agenția Mediafax. Pentru NewMoney scrie pe domenii precum energie, industrie și auto.