Ce program vor avea băncile de Sf. Maria

Andrei Dumitru 11/08/2023 | 11:14 Ştiri
Ce program vor avea băncile de Sf. Maria

Programul băncilor va fi afectat pe data de 15 august, dar sucursalele vor funcționa pe data de 14 august.

Ce program are CEC Bank de Sfânta Maria

CEC Bank nu va avea program de lucru cu publicul în unităţile sale teritoriale pe 15 august 2023.

CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate nebancare, clienții să aibă acces la disponibilitățile și la serviciile bancare oricând, folosind platformele de Internet Banking și de Mobile Banking, transmite banca.

De asemenea, rețeaua de ATM-uri și aparate multifuncționale (MFM-uri) pentru plăți va funcționa 24 de ore din 24.

Program BCR de Sf. Maria

Banca Comercială Română anunță că în data de 15 august, zi declarată sărbătoare legală, este disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa teritorială extinsă. Astfel, unitățile BCR şi centrele de afaceri corporate nu vor fi deschise, cu excepția celor din centrele comerciale și mall-uri. Acestea vor funcționa după programul de lucru al centrelor comerciale, majoritatea fiind deschise în intervalul 12:00 – 20:00.

Pe 14 august, programul de lucru cu publicul este cel obișnuit, iar în ceea ce privește programarea online în sucursale, programul tuturor unităților a fost actualizat pe toate platformele BCR.

Banca Transilvania

Luni, 14 august, și miercuri, 16 august, programul este cel standard;

Marți, 15 August, majoritatea sediilor BT sunt închise, cu excepția celor din centrele comerciale (unde programul diferă în funcție de acestea, însă, în cea mai mare parte, este între 12.00 și 18.00).

Program Raiffeisen Bank

Ziua de 15 august este zi liberă în agențiile Raiffeisen Bank, cu excepția unităților din centrele comerciale care au un program special.

Ziua de 15 august 2023 este zi nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienți (Call Center), cu excepția unităților din cadrul hypermarket-urilor, Selgros Timișoara și a mall-urilor.

Departamentul Servicii Clienți (Call Center) va asigura permanența pe serviciul de relații clienți pentru urgențe Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online, Clienti Premium și FWR.

Programul ING Bank

Marți, 15 august, zi libera legală, office-urile ING nu vor avea program de lucru cu publicul. ING Points vor avea programul de lucru cu publicul adaptat celui din mall-ul in care își desfășoară activitatea. I

NG Points se regăsesc în Afi Palace Cotroceni, Mega Mall, Park Lake și Promenada in Bucuresti, City Park Mall Constanța si Palas Shopping Mall Iasi.

Pe 16 august programul de lucru este reluat în mod uzual.

Program Alpha Bank

Agențiile Alpha Bank din România vor fi închise în ziua de 15 august 2023.

Program general de lucru cu publicul:

Unitati/ Puncte de lucru: 09:00 – 17:00, iar intre orele 13:00 – 13:30 – pauza de masa;

Program BRD

În data de 15 August 2023, declarată sărbătoare legală și zi nelucrătoare, unitățile BRD sunt închise, cu exceptia unor agenții din centrele comerciale. Regăsiți aici programul acestor unitati.

Lista completă a agențiilor cu program afectat este disponibilă aici: www.brd.ro/modificari-agentii.