Carrefour a inaugurat primul supermarket din Făgăraș

Gabriel Bucur 31/05/2017 | 13:19 Ştiri
Carrefour a inaugurat primul supermarket din Făgăraș

Retailerul Carrefour a deschis miercuri primul supermarket din orașul Fagăraș, județul Brașov, și a ajuns astfel la un număr de 143 de magazine în acest format, la nivel național.

Noul supermarket, denumit Market Făgăraș, se axează pe o gamă de circa 6.000 de produse din segmentele: lactate-brânzeturi, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, peşte proaspăt, legume-fructe, semi-preparate, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

Programul supermarketului este de la 7:00 la 22:00, în fiecare zi, exceptând duminicile, când magazinul se deschide la ora 8:00 și se închide la 20:00. Suprafața este de aproape 600 de metri pătrați.

Odată cu inaugurarea noii unități, sunt create și 30 de locuri de muncă.

Ce presupune noul Market

Gama de servicii a noului Market include diferite modalități de plată, precum cea cu tichete de masă, cu card Carrefour MasterCard, reîncărcare electronică prepay, plata cu mobilul, dar și posibilitatea de apelare gratuituită non-stop pentru clienții Carrefour care doresc să afle diferite informații.

Potrivit reprezentanților Carrefour, magazinul Market este o nouă formă de comerț caracterizată printre altele, de rapiditate la case, prospețime, produse Marca Proprie carrefour și produse bio.

În România, Grupul Carrefour numără 295 de magazine din care 32 de hipermarketuri, 143 de supermarketuri „Market”, 44 de magazine de proximitate „Express”, zece magazine de proximitate „Contact”, un magazin de comerț online și 65 de magazine Billa.

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.