Care este compania aeriană care oferă asigurare anti Covid-19 de o jumătate de million de euro

NewMoney 27/08/2020 | 18:11 Fapt Divers
Care este compania aeriană care oferă asigurare anti Covid-19 de o jumătate de million de euro

Virgin Atlantic a anunțat că va oferi tuturor pasagerilor săi asigurare gratuită împotriva noului coronavirus, de acum până în martie 2021.

Compania aeriană britanică a spus că noul său plan de asigurare se aplică automat tuturor rezervărilor noi, dar și celor existente, până la 31 martie 2020, susținând că este „cea mai cuprinzătoare acoperire anti COVID-19 furnizată de orice companie aeriană majoră”. Mai mult, asigurarea nu se rezumă doar la compania aeriană, ci planul se aplică și oricărei rezervări Virgin Holiday, cu condiția ca zborul să fie operat de Virgin sau de companiile aeriene partenere, cum ar fi Delta sau Air France-KLM.

Polița de asigurare este oferită de Allianz Assistance și acoperă costuri de până la 500.000 de lire sterline pentru fiecare client. Concret, Virgin a spus că va acoperi cheltuielile medicale aferente COVID-19, care pot include: repatriere, rezervarea refuzată, costuri de carantină (inclusiv cazare personală), taxe de transport, taxe de modificare a rezervării și alte cheltuieli. Citește tot articolul pe InformațiaBucurești.ro