Când apare sezonul 4 al serialului Netflix Casa de Papel

Elena Marinescu 27/11/2019 | 10:15 Timp Liber
Când apare sezonul 4 al serialului Netflix Casa de Papel

Unul dintre cele mai în vogă seriale ale momentului – Casa de Papel (Fabrica de Bani) – a reuşit să doboare mai multe recorduri, iar fanii vor avea motive de bucurie la mijlocul anului 2020, când va fi lansat sezonul 4, care va avea 16 episoade.

La mijlocul lunii iulie, Netflix a adus cel de-al treilea sezon, cu recorduri de audienţă: peste 34 de milioane de conturi au urmărit ultimul sezon al serialului.

Când apare sezonul 4 din Casa de Papel

Luna trecută, actorul argentinian Rodrigo de la Serna (Palermo), una dintre noile achiziţii ale seriei, declara în ţara sa natală: „Anul ce urmează voi fi în Spania. Pot confirma că am fost convocat de producători pentru al treilea şi al patrulea sezon din La Casa de Papel”.

Formula TV din Spania a anunţat că serialul este în plină producţie pentru cel de-al patrulea sezon.

Álvaro Morte (Profesorul), Úrsula Corberó (Tokio), Alba Flores (Nairobi), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Río) şi Najwa Nimri (Alicia Sierra) au apărut într-o conferinţă de presă.

„Lucrăm la cel de-al patrulea sezon. De fapt, în realitate, nu ne-am oprit nici o clipă. Am terminat al treilea sezon de filmat şi am continuat să filmăm pentru cel de-al patrulea. Vor fi 16 episoade, cred că în prezent suntem la episodul 15”, mărturisea Itziar Ituno.

La Casa de Papel sezonul 4 online, subtitrat în limba română, va putea fi urmărit în exclusivitate pe Netflix.

La Casa de Papel este o producție spaniolă marca Netflix și poartă semnătura lui Alex Pina. Premiera a avut loc pe data de 2 mai 2017, iar în rolurile principale joacă Ursula Corbero, Paco Tous și Alba Flores.

Serialul produs de Atresmedia si Netflix este creat de Alex Pina. În rolurile principale joacă Ursula Corbero, Alba Flores, Alvaro Morte, Paco Tous, Pedro Alonso, Itziar Ituno, Miguel Herran şi Kiti Manver.

Cele trei sezoane ale serialului au adus până acum un număr de 30 de episoade. Filmările au avut loc până acum în Museo Casa de la Moneda. Al treilea sezon al serialului a fost prezentat de Netflix pe 19 iulie 2019, iar două săptămâni mai târziu, Diego Avalas (director la Netflix) a confirmat că serialul primeşte şi un al patrulea sezon, la care scenariştii, regizorii şi actorii lucrează deja.

Se lucrează la „jaful perfect”

Atunci când a fost întrebat despre ceea ce se va întâmpla în cel de-al patrulea sezon al serialului, Alex Pina a explicat doar că „acest sezon va surprinde pe foarte multă lume”. Nimeni n-a înţeles nimic din explicaţiile regizorului: „Spaniola, iberica, latinitatea trebuie revendicate. Cred că marele pariu al serialului nostru se leagă de faptul că este cel mai mare succes al unui serial non-englez. Dimensiunea sa este mondială în acest moment şi suntem foarte fericiţi.

Lucrăm cu toţii la jaful perfect, suntem cu toţii parte din serial, visăm şi noaptea ceea ce credem că ar trebui să punem pe hârtie ziua. Dar, dincolo de toate aceste detalii, ceea ce dă valoare serialului este partea intimă, emoţională, realistă. Sunt câteva dintre părţile care formează ADN-ul serialului La Casa de Papel”.

Esther Acebo (Mónica Gaztambide) a completat: „Era deja greu de imaginat că gaşca noastră se va uni pentru un al treilea sezon. Aşa că ceea ce urmează este deja un premiu. Mă bucur că pot să fiu parte dintr-un proiect de excepţie a mărturisit actriţa cu zâmbetul pe buze.