Bolt Food se lansează în Craiova

Andrei Dumitru 19/02/2024 | 10:42 Ştiri
Bolt Food se lansează în Craiova

Bolt anunță lansarea Bolt Food, platforma de livrare de mâncare, în Craiova.

Craiova devine al șaselea oraș în care Bolt Food este disponibil – după București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Timișoara – Bolt fiind deja prezent aici cu serviciile de transport la cerere, încă din 2021.

Burger King, Noodle Pack, Craft, The Temple Bar, Proper Pizza & Pasta și Pho Chanh sunt doar câteva dintre restaurantele partenere, iar lista acestora va fi actualizată permanent în următoarele săptămâni și luni. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului primit de la utilizatori și a numărului de comenzi.

„Bolt Food ajunge la Craiova, al șaselea oraș din țară în care suntem prezenți, dar primul dintr-o listă de localități în care plănuim să ne extindem anul acesta. Odată cu lansarea noastră aici, ne propunem să creăm o legătură strânsă între restaurantele locale și clienți. Suntem dedicați să oferim cea mai bună experiență, atât restaurantelor, cât și utilizatorilor, în timp ce oferim noi oportunități de câștig pentru curierii din comunitatea locală”, spune Bianca Dumitru, Country Manager Bolt Food România.

În primele săptămâni de la lansare, utilizatorii Bolt Food din Craiova se vor bucura de oferte exclusive, printre care se numără livrarea gratuită pe o rază de 3 km de la locul comenzii sau discount-uri de până la 20% pentru toate produsele din meniu. Aceste oferte speciale vor fi comunicate direct în aplicația Bolt Food și se vor derula pe perioade de timp limitate.

Conform datelor înregistrate până în martie 2023 de Bolt, restaurantele care au ales să se înscrie în platforma Bolt Food și-au crescut business-ul de la an la an cu până la 50%. Cu ajutorul tehnologiei Bolt Food, a accesului la baza existentă de utilizatori și a uneltelor de marketing disponibile în aplicație, restaurantele pot crește în popularitate, în timp ce se concentrează pe calitatea serviciilor și satisfacția clienților.

Pentru a folosi acest serviciu, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. De asemenea, pentru a-și arăta aprecierea, utilizatorii pot sprijini curierii cu bacșișuri direct în aplicația Bolt Food. Bolt oferă partenerilor curieri flexibilitatea de a livra când doresc, folosind un mijloc de transport convenabil, fie că este vorba de bicicletă, mașină sau scuter.