Avantajele livrării mărfurilor din China către România pe cale maritimă (P)

NewMoney 19/04/2024 | 15:38 Ştiri
Avantajele livrării mărfurilor din China către România pe cale maritimă (P)

Transportul maritim este unul dintre cele mai prioritare moduri de livrare a mărfurilor din China către România. Majoritatea reprezentanților afacerilor mici și mijlocii folosesc acest tip de transport datorită unei serii de avantaje. Logistica maritimă este în prezent un sistem perfect ajustat și bine organizat, care asigură fiabilitatea, rentabilitatea și universalitatea transportului a diferitelor tipuri de mărfuri. Vom discuta mai detaliat despre toate aceste avantaje în acest articol.

Eficiența economică

Cu cât este mai mare volumul mărfurilor transportate, cu atât mai puțin plătește clientul pentru livrarea fiecărei unități de produs. Dacă compania comandă loturi en-gros, această opțiune este o alegere foarte rentabilă. Dar și pentru volumele mici există beneficiile sale. De exemplu, puteți comanda containere LCL din China de la compania de logistică M3Cargo: https://ro.m3cargo.com/opytnym-zakazchikam/dostavka-morem/.

În acest caz, într-un singur container sunt plasate mărfurile diferiților clienți, iar fiecare plătește doar pentru volumul ocupat de marfa sa. Prețul este determinat în funcție de greutatea și dimensiunile produselor transportate.

Deoarece costul transportului maritim este cel mai scăzut dintre toate opțiunile, acest lucru permite obținerea unui cost minim al mărfurilor. Prin urmare, cererea pentru aceste mărfuri este mai mare și ele sunt vândute mai repede.

Capacitatea mare de încărcare

 

Capacitatea imensă a navelor de transport nu numai că reduce costul transportului, ci și extinde semnificativ posibilitățile de achiziții en-gros. Cu cât mai multe bunuri vor fi transportate într-o singură călătorie, cu atât va fi mai avantajos pentru companiile care își doresc să-și creeze stocuri pentru o perioadă lungă sau ale căror oferte sunt activ căutate.

Universalitate

 

Aproape orice categorie de mărfuri poate fi transportată pe cale maritimă. Acestea pot fi vrac, grele, lichide, periculoase, agabaritice, standard, care necesită un anumit regim de temperatură etc. Această universalitate permite adaptarea flexibilă la diferite condiții și cerințe ale afacerii.

Predictibilitatea costurilor

Stabilitatea tarifelor de transport contribuie la planificarea optimă a bugetului, luând în considerare costurile prognozate. În companiile fiabile, cu experiență și o bună organizare a procesului, politica de prețuri este complet transparentă, fără costuri ascunse sau alte pericole ascunse.

Cum să comandați mărfurilor din China transport în regim de grupaj

Pur și simplu accesați site-ul companiei de transport și logistică M3Cargo și dați clic pe butonul „Trimiteți o cerere”. În câmpul care va apărea lăsați datele de contact, iar în mesaj puteți să adresați întrebările sau cererile. Specialiștii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta detaliat comanda. După încheierea contractului:

  • primim marfa Dvs. în depozitul nostru din China;
  • o etichetăm și o încărcăm în container;
  • după sosirea în România, o vămuim.

Iar Dvs. veți primi marfa fără plăți suplimentare și întârzieri. Totul se face respectând cu strictețe cerințele legale. Vă garantăm executarea rapidă a tuturor sarcinilor și integritatea completă a mărfii. Contactați-ne!