Așa mamă, așa fiu! Ce teme abordează prințul William cu copiii săi

NewMoney 16/12/2019 | 15:13 Fapt Divers
Așa mamă, așa fiu! Ce teme abordează prințul William cu copiii săi

Prinţul William merge pe urmele regretatei sale mame, prinţesa Diana, abordând cu copiii săi teme precum cea a oamenilor fără adăpost, informează DPA, citată de Agerpres.

Subiectul apare uneori când îi duce pe cei doi copii ai săi mai mari – prinţul George, în vârstă de 6 ani, şi prinţesa Charlotte, de 4 ani – la şcoală, a povestit el într-o emisiune BBC care va fi difuzată luni seară.

„Ori de câte ori vedem pe cineva care doarme pe stradă, vorbesc despre asta, le arăt şi le explic de ce”, a declarat el.

„Şi sunt foarte interesaţi. De ce nu pot merge acasă?, mă întreabă”, a adăugat William, care mai are alături de Kate, pe prinţul Louis, în vârstă de un an.

Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tron

Emisiunea „A Berry Royal Christmas”, găzduită de prezentatoarea şi specialista în alimentaţie Mary Berry, ni-l prezintă pe William pregătind ceai la fundaţia pentru persoane fără adăpost The Passage, cu sediul în Londra, unde prinţul este patron.

William, în vârstă de 37 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a povestit de asemenea despre vizita la sediul acestei fundaţii în copilărie.

„A avut un impact profund asupra mea”, a mărturisit el despre acest moment. ‘Mama (…) şi-a dat seama că era foarte important ca atunci când creşti – mai ales în viaţa în care am crescut noi – să realizezi că viaţa are loc dincolo de zidurile palatului şi că vezi oameni adevăraţi luptându-se cu probleme reale”, a declarat William la emisiunea amintită.


FOTO: Hepta/Mediafax