ANAF a publicat o listă cu peste 571.000 de persoane juridice care nu au datorii la stat

Andrei Dumitru 03/11/2022 | 15:48 Ştiri
ANAF a publicat o listă cu peste 571.000 de persoane juridice care nu au datorii la stat

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat prima listă a contribuabililor persoane juridice care nu au datorii, document care cuprinde 571.300 de persoane juridice ce şi-au declarat şi achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată.

„ANAF publică pe portalul propriu prima listă a contribuabililor persoane juridice care nu au obligaţii restante, aferentă trimestrului III al anului curent. Lista cuprinde un număr de 571.300 de contribuabili persoane juridice care şi-au declarat şi achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi care nu figurează în evidenţele fiscale cu obligaţii bugetare restante”, a anunţat instituţia pe propria pagină de Facebook.

Lista cuprinde denumirea contribuabilului şi codul de identificare fiscală şi este ordonată alfabetic. Totodată, există opţiunea interogării punctuale a informaţiilor despre fiecare contribuabil după denumirea acestuia.

ANAF va publica lista contribuabililor persoane juridice care nu înregistrează obligaţii restante, trimestrial, până în ultima zi a primei luni din trimestrul următor celui de raportare.

Lista poate fi vizualizată la acest link: https://www.anaf.ro/restante/listaalba.xhtml