Agroland a deschis un nou magazin MEGA. Investiție de 500.000 de euro

Andrei Dumitru 04/02/2021 | 14:35 Ştiri
Agroland a deschis un nou magazin MEGA. Investiție de 500.000 de euro

Agroland a deschis un nou magazin MEGA în comuna Afumați, după o investiție de aproximativ 500.000 euro. Acesta este al treilea magazin MEGA deschis din rețea. Pentru 2021, retaileril are în plan să deschidă încă șapte magazine Agroland MEGA.

Potrivit reprezentanților companiei, unitatea va genera venituri anuale de un milion euro, începând din 2022. Întregul proces a durat 12 luni, a pornit de la zero și a inclus identificarea terenului în comuna Afumați, achiziția acestuia și obținerea tuturor aprobărilor, construcția propriu-zisă și amenajarea spațiului.

Conceptul Agroland MEGA a fost lansat în 2017 și se referă la magazine specializate, cu produse dedicate grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie și hobby farming-ului, având o suprafață mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiționale.

Cea mai nouă unitate din rețea este situată în comuna Afumați, pe Șoseaua București-Urziceni, în apropiere de fostul magazin Agroland care avea o suprafață de doar 70 mp și la circa 35 kilometri de centrul Bucureștiului.

Agroland MEGA Afumați ocupă o suprafață de 600 mp, are opt angajați și o peste 3.000 de produse, dintre care cele mai multe se găsesc în oricare dintre magazinele MEGA, din cadrul rețelei. Din punct de vedere al gamelor, aici vor fi disponibile: produse pentru grădină – material săditor, îngrășământ și echipamente pentru întreținere; produse destinate animalelor de companie, de la hrană, la suplimente și accesorii; produse pentru hobby farming, precum și alte produse pentru casă și gospodărie.

În prezent, în jurul Bucureștiului funcționează nouă unități Agroland tradiționale, iar în primul trimestru din 2021, în afara Agroland MEGA Afumați, va mai fi deschisă o unitate MEGA și în Bolintin Vale.