P3 aduce un consultant de la JLL pentru administrarea celui mai mare parc logistic din România

Andreea Neferu 27/02/2017 | 14:40 Ştiri
P3 aduce un consultant de la JLL pentru administrarea celui mai mare parc logistic din România

Dezvoltatorul logistic P3 a numit-o pe Cristina Pop (31 de ani) în poziția de head of asset managment, din care va coordona managementul administrativ, financiar și operațional al celui mai mare parc logistic din țară, P3 Bucharest, cu o suprafață de 305.000 de metri pătrați.

Cristina Pop (foto) a lucrat anterior în cadrul companiei australiene Valad, iar în ultimii patru ani a condus divizia de industrial din cadrul companiei de consultanță imobiliară JLL România.

De asemenea, P3 a internalizat serviciile de property management prin numirea Monicăi Andrei în funcția de head of property management. Înainte de a se alătura P3, Monica a lucrat ca Property Manager în cadrul Building Support Services (BSS) timp de nouă ani, dintre care ultimii șase i-a petrecut la P3 Bucharest. Roxana Buga s-a alăturat și ea echipei P3 în funcția de property management accountant. În ultimii 10 ani a fost controlor financiar la BSS, lucrând pentru parcul P3 Bucharest.

Grupul ceh P3, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața europeană de logistică, a intrat recent în portofoliul GIC, unul dintre cele mai mari vehicule de investiții din lume și fondul suveran al statului Singapore. GIC a cumpărat P3 în urma unei tranzacții internaționale de 2,4 miliarde de euro, anterior grupul de logistică fiind deținut de fondul de investiții american TPG Real Estate și fondul de investiții canadian Ivanhoe Cambridge.

Printre chiriașii parcului logistic P3 de pe autostrada București-Pitești se numără Altex, Carrefour și eMag.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.