10 cadouri de Crăciun pentru el sau pentru ea pe care le poți comanda online

Elena Marinescu 13/12/2019 | 09:17 Fapt Divers
10 cadouri de Crăciun pentru el sau pentru ea pe care le poți comanda online

Cea mai bună metodă de a transforma perioada Sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou dintr-una consumeristă şi stresantă este să te concentrezi pe momentele, experienţele şi lucrurile care au într-adevăr o semnificaţie specială pentru tine şi cei dragi. Iar cadourile alese cu grijă nu trebuie să fie nici foarte costisitoare, şi nici o corvoadă sau o cursă contracronometru printre rafturile hipermarketurilor supraaglomerate. Totul se poate rezolva cu un simplu click.

Deşi există campanii de marketing la scale diferite, în funcţie de buget evident, producătorii şi distribuitorii de produse şi servicii aşteaptă sărbătorile de iarnă pentru a-şi consolida veniturile din vânzări pe ultima sută de metri din ultima lună a anului, oferind discount-uri consistente potenţialilor clienţi. Acest lucru este valabil şi pentru produsele achiziţionate online.

Cum alegi cadourile de Crăciun

Pentru alegerea unui cadou, specialiştii recomandă o serie de criterii de care putem ţine cont: vârstă, preferinţe, sex, tipul de relaţie, hobby.

De asemenea, poţi oferi un cadou sub un concept: relaxare, distracţie sau tehnologie. Pune-ţi mereu întrebarea „este posibil să mai primească acest cadou din alte cinci surse?”.

Întreabă-te şi verifică: cum îi va folosi acest cadou? Poate să îl schimbe cu altceva, daca nu îi place suficient? Şi cea mai importantă întrebare: este destul de memorabil şi personalizat astfel încât să-şi aducă aminte că eu i-am făcut acest cadou?

Sugestii de cadouri pentru EA

1. O trusă de cosmetice sau produse de îngrijire corporală

2. Un set de cărţi

3. O pereche de mănuşi şi un fular

4. Bijuterii

5. Geantă

6. Un parfum

7. Ustensile de bucătărie

8. O excursie într-o altă ţară

9. Un bilet la un concert de muzică clasică

Sugestii de cadouri pentru EL

1. Un lănţişor (eventual un pandantiv cu poza ta)

2. Lucruri distractive şi utile (articole sportive, cărţi, undiţă de pescuit, trusă de scule, lanternă inteligentă etc)

3. Un parfum sau after shave

4. Pantofi

5. Articole de baie (sapun, gel de dus)

6. Sticle personalizate de băuturi

7. Şosete groase

8. Un ceas clasic sau un smartwatch

9. Portofel sau borsetă de piele (servietă din piele)

10. Cană cu un mesaj personalizat (mesajul personalizat poate transforma un produs simplu într-unul dintre cele mai haioase si inedite cadouri).