VIDEO Panică la New York: Sute de oameni au fugit după ce au confundat sunetul unui motor cu focuri de armă

Andrei Dumitru 08/08/2019 | 11:11 Ştiri
VIDEO Panică la New York: Sute de oameni au fugit după ce au confundat sunetul unui motor cu focuri de armă

Cel puțin 12 persoane au fost rănite după ce mulțimea de oameni aflată în Times Square a luat-o la fugă, marți seară, după ce au confundat rateul unui motor de motocicletă cu sunetul unei arme de foc, relatează TIME.

Confuzia a afectat reprezentația de pe Broadway a piesei “Să ucizi o pasăre cântătoare” de la Teatrul Shubert. Incidentul vine la câteva zile după ce 31 de personae au fost ucise în atacurile din El Paso și Dayton, Ohio.

Actrița Celia Kennan-Bolger a scris pe Twitter că tocmai ce se pregătea să încheie un monolog când oameni din afara teatrului au încercat să intre în sală, crezând că în zonă se află un trăgător. Spectatorii care au auzit țipete și bătăi în ușile teatrului au încercat apoi să fugă din sală, a mai spus aceasta.

“A fost înspăimântător pentru noi pentru că nu am știut ce se întâmplă sau ce să facem”, a scris actrița. “Încă procesez întreaga experiență, dar nu pot decât să mă gândesc la tinerii care chiar au trecut prin așa ceva”.

Un spectator a spus că mai mulți oameni au fugit prin ieșirile de urgență. “Strada fugea, așa că am fugit și eu până n-a mai fugit nimeni”, a spus acesta.

Cei răniți în busculadă s-au prezentat pentru tratament la spitalele locale, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției pentru TIME. Cele mai serioase răni au aparținut unei femei cu încheietura ruptă și unui bărbat cu rotula fracturată.

Poliția a confirmat ulterior că în zonă nu s-a aflat niciun trăgător. Sunetele similare au venit de la un grup de șase bărbați care au ambalat motoarele motociletelor, a spus poliția.

„Vă rugăm să nu intrați în panică”, a scris NYPD pe Twitter.


FOTO: Pixabay