Un dezvoltator imobiliar israelian investește 150 de milioane de euro în România

Andreea Neferu 26/02/2018 | 16:23 Ştiri
Un dezvoltator imobiliar israelian investește 150 de milioane de euro în România

Dezvoltatorul imobiliar israelian Hagag Development Europe, controlat de frații Isaac și Ido Hagag, vrea să investească peste 150 de milioane de euro în România în achiziția, dezvoltarea și renovarea unor imobile din București.

Cel mai mare proiect imobiliar lansat de companie este un ansamblu rezidențial, H Pipera Lake, care va atrage o investiție de peste 90 de milioane de euro.

Ansamblul de clădiri va fi ridicat pe un teren de 57.000 mp va fi construit în trei faze. Proiectul va include 1.350 de apartamente de tip studio dublu, 2 și 3 camere, dispuse în 17 imobile. Acestora li se adaugă mai mult de 1.600 de locuri de parcare, dar și grădini proprii pentru apartamentele de la parter.

“Primele apartamente vor fi scoase la vânzare în cadrul Salonului Imobiliar ce va avea loc la Palatul Parlamentului în weekend-ul 2-4 Martie”, a declarat Andreea Hamza, marketing manager al companiei Hagag Development Europe.

Demararea lucrărilor noului proiect imobiliar H Pipera Lake este estimată pentru primăvara lui 2018, iar primele clădiri vor fi gata în a doua jumătate a lui 2019.

Compania Hagag Group Israel a fost înființată în 2003.


Sursă foto: Hagag

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.