Termoenergetica: Furnizarea apei calde, sistată la 43 de blocuri din zona Vergului şi Spitalul Malaxa, pentru reparaţii

Andrei Dumitru 26/05/2022 | 17:04 Ştiri
Termoenergetica: Furnizarea apei calde, sistată la 43 de blocuri din zona Vergului şi Spitalul Malaxa, pentru reparaţii

Furnizarea apei calde va fi sistată până vineri, 3 iunie, pentru trei puncte termice care alimentează aproximativ 43 de blocuri şi Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, informează Compania Municipală Termoenergetica.

Conform unui comunicat transmis, joi,  se desfăşoară lucrări de reparaţii şi revizie a unei conducte primare cu diametrul de 400 mm în zona Vergului, având o vechime de aproape 60 de ani.

„Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Şoselele Morarilor, Vergului şi strada Bodeşti. (…) Încă din cursul dimineţii au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervenţiile pentru reparaţii. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă”, precizează sursa citată.

Compania menţionează că dispeceratele sale şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, „astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede” decât termenul estimat.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.