Suedezii de la Vastint dau startul unei noi clădiri de birouri la Timpuri Noi

Andreea Neferu 11/07/2017 | 14:00 Ştiri
Suedezii de la Vastint dau startul unei noi clădiri de birouri la Timpuri Noi

Vastint, divizia imobiliară a grupului Interogo Holding (care face parte din același grup cu retailerul IKEA), va demara lucrările de construcție pentru cea de-a treia clădire de birouri din proiectul imobiliar mixt Timpuri Noi Square din Capitală. Compania Bog’Art, controlată de Raul Doicescu, va construi imobilul de birouri.

Cea de-a treia clădire va avea o suprafață închiriabilă totală de 20.000 de metri pătrați de spații comerciale și de birouri, iar finalizarea lucrărilor de construcție este planificată pentru a doua jumătate a anului 2018.

”Suntem încântați să mai adăugăm încă 20.000 de metri pătrați și să ne apropiem de atingerea suprafeței totale planificate de 100.000 de metri pătrați de spații închiriabile în cadrul Timpuri Noi Square”, spune Antoniu Panait, director general al Vastint România.

Vastint a colaborat pentru primele două clădiri de birouri din Timpuri Noi Square cu firma israeliană de construcții Danya Cebus, care a construit și mall-ul AFI Cotroceni din București. Primele două clădiri de birouri din Timpuri Noi Square, cu o suprafață închiriabilă de 32.000 de metri pătrați, sunt finalizate, iar chiriașii au început deja să se mute în ele. Furnizorul de soluții IT pentru industria de turism și călătorii dcs plus, spre exemplu, și-a început operațiunile în birourile Timpuri Noi Square la începutul lunii iulie, iar în perioada următoare și grupul de restaurante Fratelli, hubul pentru antreprenori Impact Hub și compania de colectare de creanțe Kruk vor începe să-și desfășoare activitatea în proiectul de birouri.

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 de metri pătrați de  birouri și spații comerciale, la care se adaugă 50.000 de metri pătrați de spații rezidențiale.

Vastint mai are un teren în zona Pasajului Basarab – Carrefour Orhideea, unde ridică proiectul de birouri Business Garden Bucharest. De asemenea, compania a mai cumpărat anul trecut un teren de 48 de hectare în zona Sisești, unde vrea să construiască un proiect mixt, dar predominant rezidențial.


Sursă foto: Vastint

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.